Gündem
21 Eki 2015 08:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:57

Cübbeli Ahmet Hoca'dan dizüstü etek tepkisi! Nedir bu rezillik?

Cübbeli Ahmet sokakta kızlı erkekli dolaşıldığını, kızların dizüstü etek giydiğini söyleyerek, tüm bunları rezillik olarak nitelendirdi.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü din eğitiminde karma eğitime karşı olduğunu söyledi. 7 yaşındaki kız çocuğu, bir erkeğin okutmasının dinen uygun olmadığını ifade eden Cübbeli, sokakta kızlı erkekli dolaşıldığını, kızların dizüstü etek giydiğini söyleyerek, tüm bunları rezillik olarak nitelendirdi.

Cübbeli,  Vahdet'teki köşesinde din eğitiminin karma olamayacağını, dinen de bunun mümkün olmadığını söyledi. Kız-erkek karışık okulları kastetmediğini; ancak bazı medrese eğitimlerinin bu şekilde yapıldığını iddia eden Cübbeli, "Hiç gavurlar korkmasın" başlığıyla şunları yazdı:

"Medrese üzerine okutulanları kastediyorum. Şeriata uygun hizmet edenler. Onlar Allah'ın dinine nusret olur, yardımı olur. Öbürleri hezimet olur. Kız-erkek karışık buluğa ermiş vaziyette okuyorlar. Bir kız çocuğunu 7 yaşından sonra erkek hoca okutamaz ki. Fıkıhta fetvası yok. 104 kitapta yeri yok yani. 7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Kadın hoca mı yok?

"ERKEK DEĞİL KADIN OKUTSUN"

Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim. Kadın okutsun yahu. Küçük de olsa kızdır. Kız, kadınla muhatap olur. Alışmasın erkeklerle muhataplığa. Küçükten alışıyor. İslam'ı muhafaza edeceğiz yani.

KIZLARIN ETEKLERİ DİZDEN YUKARI

Nedir bu rezillik? Sokaklar dolmuş, taşmış kız, erkek karışık, karman çorman. Kızların etekleri dizden yukarı. O erkekler yeni ergenliğe girmiş. O ona bakacak, o ona bakacak. Allah'ın dini bu mudur?! Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in yolu bu mudur?! Hicretler bunun için mi yapıldı?!

"CAMİLER BOMBOŞ"

Türkiye'de İslamiyet ilerliyormuş da, Müslümanlık artıyormuş da, gâvurlar falan korkuyormuş! Hiç korkmasın gavurlar. Böyle Müslümanlık mı olur? Böyle İslam mı olur? Sabah namazında camiler bomboş. Hiç korkmayın. Gavurlar ne zaman korksun? Camiler Cuma namazında dolduğu gibi sabah namazında dolduğu zaman gavurlar korksun.