Gündem
08 Kas 2022 21:43 Son Güncelleme: 08 Kas 2022 21:50

Cübbeli Ahmet-Canan Kaftancıoğlu polemiğinde flaş gelişme! Suç duyurusunda bulundu

Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde mevcut Başkan Şekip Avdagiç için destek isteyip, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun desteklediği adayın kazanması halinde oy verenlerin tüm günaha ortak olacağını söylemişti. Kaftancıoğlu'nun, "Papucumun cübbelisi" yanıtının ardından Ünlü, CHP İl Başkanı hakkında hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde mevcut Başkan Şekip Avdagiç için destek istemişti. Avdagiç'e karşı CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin bir adayının olduğunu iddia eden Ünlü, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" ifadelerini kullanmıştı.

"PABUCUMUN CÜBBELİSİ"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ahmet Mahmut Ünlü'ye cevap veren Canan Kaftancıoğlu, "Görünen Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda:)) Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır. Nükteli Jetski'ye ters binip kaçmak yok ama Mavi mavi masmavi:))" ve "Nükteli birazdan Kaftancı'nın yazdıklarını beğenmek şu kadar, Rt etmek ise bu kadar günah diyerek fetva verebilir, uyarmadı demeyin:) Papucumun cübbelisi" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ'DEN KAFTANCIOĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımının ardından Ünlü avukatı aracılığıyla Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde Kaftancıoğlu'nun Ünlü'ye hakaret ettiği öne sürülerek, hakkında dava açılması istenildi.