Spor
26 Eyl 2022 21:14 Son Güncelleme: 26 Eyl 2022 21:16

Cristiano Ronaldo’nun son hali hayranlarını üzdü! Yüzündeki morluklar dikkat çekti

Uluslar Ligi'nde Çekya'yı 4-0 mağlup ederek liderliğe yükselen Portekiz Milli Takımı'nda kaleci Vaclik ile çarpışan Ronaldo'nun yüzünde oluşan morluklar dikkat çekti.

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup’ta Çekya’yı 4 golle mağlup eden Portekiz’de kaleci Tomas Vaclik ile çarpışarak kanlar içinde yerde kalan Ronaldo takımla idmana çıktı.

Mücadelenin 13. dakikasında ceza sahasına gönderilen topta Çekya kalecisi Vaclik ile kötü şekilde çarpışan ve herkesi korkutan Ronaldo sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası oyuna devam etmişti.

İSPANYA KARŞISINDA FORMA GİYMESİ BEKLENİYOR

Burnunda açılma meydana gelen Portekizli aldığı darbeden sonra bugün ilk kez idmanda görüntülendi. İspanya ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan Portekiz’de takım arkadaşları ile birlikte antrenmana katılan Cristiano Ronaldo’nun yüzünden oluşan morluklar dikkat çekti. 37 yaşındaki oyuncunun Uluslar Ligi’ndeki 6. maçta İspanya karşısında forma giymesi bekleniyor.

İspanya’nın önünde liderliğe yükselen Portekiz’i Çekya karşısında galibiyete taşıyan golleri Dalot (2), Bruno Fernandes ve Diego Jota kaydetmişti. Cristiano Ronaldo Jota’nın son golünde asisti yapan isim olmuştu.