Spor
11 Ara 2022 10:43 Son Güncelleme: 11 Ara 2022 10:55

Cristiano Ronaldo'nun ailesi çok sinirlendi! 'Bir adamı öldürdünüz! İstifa...'

Portekiz, çeyrek final maçında Fas'a yenilerek 2022 Katar Dünya Kupası'na veda ederek tarihi bir şok yaşadı. Maça İsviçre maçında olduğu gibi yine yedek başlayan Ronaldo, yenilgi sonrası gözyaşlarına boğulurken sevgilisi Georgina Rodriguez ile kız kardeşi Elma Aveiro çok sert açıklamalar yaptı.

2022 Dünya Kupası'nda Portekiz'in macerası çeyrek finalde bitti. Portekiz'de Fas mağlubiyetinden daha çok Ronaldo'nun yedek kalması gündem oldu.

SONRADAN ALDI
Portekiz hocası Fernando Santos, Ronaldo'yu 73. dakikada oyuna sürmüştü. Santos, 1-0 kaybedilen Fas maçında da ikinci yarının başında Ronaldo'yu oyuna aldı. Ancak Ronaldo, mağlubiyete engel olamadı.

 

"HAKKINDA SAYGI DUYDUĞUN İNSAN"
Georgina Rodriguez yaptığı paylaşımda, "Arkadaşınız ve hocanız olan kişi yanlış karar verdi. Hem de hakkında bu kadar hayranlık ve saygı duyduğun o hoca. Ronaldo oyuna girince her şeyin nasıl değiştiğini gören de aynı kişiydi. Ama her şey için çok geçmişti bile. Dünyanın en güçlü oyuncusunu hafife alamazsın. Hayat bize dersler veriyor. Bugün bu dersi öğrendik. Ama biz kaybetmedik. Seni seviyoruz Cristiano" ifadelerini kullandı.

 

İSTİFAYA DAVET ETTİ: BİR ADAMI ÖLDÜRDÜNÜZ

Cristiano Ronaldo'nun kız kardeşi Elma Aveiro ise sert ifadeler kullanarak Fernando Santos'u istifaya çağırdı. Aveiro, Instagram'da kardeşi Ronaldo'nun ağladığı bir fotoğrafın altına 'Bir adamı öldürdünüz, bir milli takımı öldürdünüz, bir ulusu öldürdünüz' ifadelerini kullanırken yorumunun sonuna ise 'Fernando istifa' hashtagini ekledi.

RONALDO İÇİN DEĞERLİ BİR İSİMDİ
Cristiano Ronaldo, turnuva öncesine kadar Fernando Santos'un çalıştığı en iyi teknik direktörler arasında yer aldığını söylemişti. Hatta Ronaldo Santos için "O benim dostum" açıklamasını yapmıştı. Portekizli yıldızın Santos'la olan ilişkisi bu turnuvada bitmiş oldu.