Televizyon
06 Tem 2010 15:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

COSBY AİLESİ YENİDEN BAŞLIYOR! HANGİ ÜNLÜ MÜZİSYEN BAŞROLDE?

Tüm dünyada olduğu gibi TRT ekranında fırtınalar estiren Cosby Ailesi'nin yerli versiyonu çekiliyor...

MFÖ üyesi Özkan Uğur, 80’lerin fırtına dizisinin kahramanı ‘Bill Cosby’yi canlandıracak. Sanatçı daha önce de bir başka Amerikan uyarlaması Tuhaf İkili’de rol almıştı

Tüm dünyada olduğu gibi TRT ekranında fırtınalar estiren Cosby Ailesi’nin yerli versiyonu çekiliyor. ‘Cosby Ailesi’ 1984 yılında yayına başladığı ABD’de, art arda 5 yıl reyting ölçümlerinde 1 numarada yer almıştı. Dizinin fikir babası ve başrol oyuncusu Bill Cosby’yi de bir TV efsanesine dönüştüren ‘The Cosby Show’, New York’ta yaşayan kadın doğum uzmanı Dr. Cliff Huxtable ile avukat eşi ve çocuklarının aile içi ilişkilerine sıcak ve mizahi bir pencereden bakıyordu. Kuzey Film’in hazırladığı ve TRT’ye çekilecek dizide Bill Cosby’yi oynaması için Özkan Uğur’a teklif götürüldüğü ve cast çalışmasının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

AMERİKAN UYARLAMASINA ALIŞIK

Amerikan uyarlamalarına alışık olan sanatçı, Hollywood’un en ünlü ikililerinden Walter Mathieu ve Jack Lemmon’un önce uzun metrajlı film, daha sonra tv dizisi olarak çekilen ‘Odd Couple’nin yerli versiyonu ‘Tuhaf İkili’ adlı dizide Haluk Bilginer ile birlikte başrolü paylaşmıştı.