Televizyon
10 Haz 2015 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Copa America 2015 turnuvası hangi kanalda ekrana gelecek?

Copa America 2015 12 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Şili'de düzenlenecek.

Tivibu Spor, Copa America 2015 turnuvasının tüm maçlarını ekrana getiriyor.

12 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Şili'de düzenlenecek olan Copa America turnuvasındaki 26 karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Turnuva, ev sahibi Şili ile Ekvador arasında 12 Haziran Cuma gecesi saat 02.30'da başlayacak açılış maçıyla start alacak.

2014-2015 sezonunda Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, Hollanda Eredivisie, Portekiz Liga NOS maçlarını ve İngiltere Federasyon Kupası mücadelesini canlı yayınlarla ekranlara taşıyan Tivibu Spor, yaz döneminde de Copa America 2015'i yayınlayarak futbol heyecanına ara vermiyor.

Bu yıl 44'üncü kez düzenlenecek turnuvada Güney Amerika'nın devleri; Brezilya, Arjantin, Uruguay ve Kolombiya'nın yanı sıra ev sahibi Şili, Bolivya, Ekvador, Meksika, Jamaika, Paraguay, Venezuela ve Peru mücadele edecek.

Copa America'nın maçları, Tivibu'da "4 Ekran", "Tekrar İzle", "Durdur İzle" ve "Geri Al İzle" gibi özelliklerle izlenebilecek.

"Tekrar İzle" servisi sayesinde futbolseverler maçları kaçırmıyor. İzleyiciler, canlı yayınından sonra da istedikleri zaman maçı baştan sonra izleyebiliyor. "Geri Al İzle" servisi ile canlı yayında pozisyonlar geri alınabilecek, "Durdur İzle" sayesinde ise canlı yayını durdurmak ve maçı yeniden başlatmak mümkün olacak.

Ayrıca TV ekranından bilgisayara, akıllı telefondan tablete ve Smart TV'ye kadar birçok ihtiyaç ve cihaza uygun sunulan 4 Ekran yayın çözümleri sayesinde, Tivibu kullanıcıları istedikleri yerde, istedikleri şekilde maç izleyebiliyor.