Reklam PR
03 Eyl 2010 01:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

CONTACTPLUS'A YENİ MEDYA İLİŞKİLERİ DANIŞMANI!

Medya sektöründe uzun yıllar görev yaptıktan sonra kariyerine halkla ilişkiler sektöründe devam etmeye karar veren bir isim, Contactplus kadrosuna dahil oldu.

Uzun yıllar ATV ve Flash TV gibi kanallarda görev yapan, daha sonra kariyerine halkla ilişkiler sektöründe devam eden Çiğdem Özkan, Contactplus’ta Medya İlişkileri Danışmanı olarak göreve başladı.  
 
Halkla ilişkiler ve pazarlama iletişimi alanında faaliyet gösteren ve çeşitli sektörlerden 30’u aşkın firmaya hizmet veren Contactplus, ekibini medya sektöründe deneyim sahibi isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. 10 yılı aşkın televizyon haberciliği tecrübesi bulunan ve kariyerine halkla ilişkiler sektöründe devam etme kararı alan Çiğdem Özkan, Contactplus’ın genç ve dinamik ekibi arasındaki yerini aldı. 
 
İstanbul Üniversitesi, Radyo TV ve Sinema Bölümü mezunu olan Çiğdem Özkan, gazetecilik hayatına 1997 yılında ATV’de başladı. Burada dokuz yıl boyunca farklı bölümlerde görev yapan Özkan, daha sonra 2006 yılında Flash TV’de Ana Haber ve Seçim Kulübü programlarının yönetmeni olarak çalıştı. Özkan, 2008 yılında halkla ilişkiler sektörüne geçerek BT, telekom, finans, emlak ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir müşteri portföyüyle Sirius İletişim Yönetimi’nde Medya İlişkileri Direktörü olarak görev yaptı.