Spor
06 Ağu 2023 21:26 Son Güncelleme: 06 Ağu 2023 21:30

Comolli, Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu: Şampiyon olamazlar!

Fenerbahçe'de bir dönem sportif direktör olarak çalışan ancak başarısız bulunarak kapıya konulan Damien Comolli, sarı-lacivertli kulüpteki dönemine ve kulübün geleceğine ilişkin sert tespitlerde bulundu.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığının ilk sezonuda, 2018 yılında sportif direktörlük görevine getirilen ancak 2 sezon sonra başarısız sonuçlar nedeniyle görevine son verilen Sportif Direktör Damien Comolli, sarı-lacivertli kulüp hakkında sert ve sitemkar ifadeler kullandı.

Socrates Dergi'ye açıklamalarda bulunan Fransız futbol adamı, Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasının altında yatan sebeplere yönelik eleştirel tespitlerde bulundu.

"İNTİHAR EDEREK KAYBETTİK"

Şimdilerde Fransız ekibi Toulouse'da başkanlık koltuğunda oturan Comolli, Fenerbahçe'deki ilk sezonunda, sorunsuz bir şekilde şampiyon olabilecek bir takıma sahip olduklarını söyledi. O sezon şampiyonluğun kaybedilmesinin kulübün kendi problemlerinden kaynaklandığını iddia eden Comolli, "Başta bizim kupamızı çaldılar diyordum ama Fenerbahçe kendi şampiyonluğunu kendi çaldı. Maalesef 2019-2020'de o şampiyonluğu kendimiz kaybettik. O sezonu resmen intihar ederek kaybetmiş olmamızın üzüntüsünü hayatım boyunca hep yaşayacağım galiba" dedi.

"ŞAMPİYON OLAMAZLAR"

Fenerbahçe ile anlaştıktan 3-4 hafta sonra hiçbir şey başaramayacaklarını anladığını belirten Comolli, "Sorun dışarıdan değil içeriden gelen baskıydı. Bu nedenle ayrıldığım günden beri ısrarla 'şampiyon olamazlar' diyorum” ifadelerini kullandı.