Magazin
11 Mar 2010 08:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:09

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR'IN SEVİLEN YÜZÜ FUTBOLCUYLA EVLİ ÇIKTI!..

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla ünlenen Neşe Sayles Beşiktaşlı futbolcu ile evli çıktı!

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla ünlenen Neşe Sayles ile Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş'ın iki yıldır evli olduğu, Sayles'in boşanma davası açmasıyla ortaya çıktı.

ATHENA grubundan Hakan Özoğuz ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran ve şimdilerde Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programında rol alan Neşe Sayles ile Beşiktaş'ın defans oyuncusu İbrahim Kaş'ın iki yıl önce evlendikleri ortaya çıktı. İtalya-Vicenza doğumlu 25 yaşındaki Sayles ile ondan bir yaş küçük olan Kaş, 28 Temmuz 2008 tarihinde Kadıköy'de nikâh masasına oturdu. İkili, olası bir boşanma durumunda mal varlıkları konusunda sıkıntı yaşamamak için evlenirken "mal ayrılığı sözleşmesi" de imzaladı. Ancak evlilikleri kısa süre sonra çıkmaza girdi.

Evliliği gizledi
Geçtiğimiz eylül ayında boşanmak üzere mahkemeye başvuran Sayles, dilekçesinde Kaş'ın sorumsuz davrandığını, kumar oynadığını, başka kadınlarla birlikte olduğunu ve evliliğini gizlediğini öne sürdü. Sayles'in iddiasına göre Kaş, onu ve arkadaşlarını evliliği gizlemeleri için tehdit de etti. Facebook'taki sayfasına bekar olduğunu yazan Kaş, Beşiktaş dergisine verdiği röportajda da "Evli değilim, evlenmeyi de düşünmüyorum" demişti. Ünlü futbolcudan hiçbir talepte bulunmayan Sayles, sadece boşanmak istediğini belirtti. Ancak Kaş, mahkemeden ek süre talep edince duruşma mart ayına ertelendi. Dava, 25 Mart Perşembe günü saat 11.30'da Kadıköy 2. Aile Mahkemesi'nde görülecek

ETİKETLER
#neşe #ibrahim