Televizyon
10 Tem 2021 08:13 Son Güncelleme: 10 Tem 2021 08:19

Çok Güzel Hareketler 2’de yaprak dökümü! Bir ayrılık daha yaşandı

Ekranların sevilen programları arasında yer alan Çok Güzel Hareketler 2'de bir veda daha yaşandı.

Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini ve eğitmenliğini üstlendiği, Kanal D'de yayımlanan Çok Güzel Hareketler 2'de üst üste yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Ekibin kuruluşunda yer alan Ozan Yiğit, kadrodan ayrılan 8. isim oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programın en sevilen isimleri arasında yer alan Ozan Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sezonda olmayacağını duygusal bir şekilde duyurdu. Yiğit, özellikle Evliya Aykan ve Hamza Yapıcı'ya teşekkür etti.

 

Ozan Yiğit, ekibin hem oyuncu hem de yazar kadrosunda yer aldığı gibi Yılmaz Erdoğan'ın da asistanlığını yapıyordu. 3. sezonuna giren Çok Güzel Hareketler 2'nin sezon finali yapmasının ardından peş peşe ayrılık haberlerinin çıkması, "Gelecek sezonda ekranda olmayacak mı?" sorusunu beraberinde getirdi.

NE OLMUŞTU?

ÇGH 2'de önce ekibin kaptanı olan Cihan Talay ve Gürhan Altundaşar ayrıldıklarını duyurmuştu. İki ismin ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan ve Didem Ruhi de sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını duyurmuştu.

Listeye son olarak Ozan Yiğit eklenirken, lenf kanserine yakalanan Arif Güloğlu da zorunlu bir ara vererek tedaviye başlamıştı.