Magazin
26 Eki 2023 10:09 Son Güncelleme: 26 Eki 2023 12:30

Çocuklarını okuldan almaya giden şarkıcı darbedildi

Şarkıcı Emirkan'ın önceki gün çocuklarını almak için gittiği okul yolunda araç park etme yüzünden bir kadının koruması tarafından darbedildiği iddia edildi. Emirkan'ın avukatı "Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Emirkan Yıldız’ın önceki gün çocuklarını almak için gittiği okul yolunda tanımadığı bir kadın ve koruması tarafından darbedildiği iddia edildi.

“AMELİYATA ALINACAK”

Şarkıcının Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Sanatçımız Emirkan önce sözlü tacize, sonrasında tahrik ve hakaretle başlayan arbede sonucu düşüp omzunu kırmıştır. Ameliyata alınacaktır” denildi.

“CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

Emirkan’ın avukatı tarafından yapılan açıklamada da “Müvekkilim Emirkan Yıldız ve eşi Serap Yıldız okul çıkışı çocuklarını alırken önce sözlü tacize maruz kalmış ardından da tacizde bulunan hanımefendinin koruması tarafından darbedilerek yaralanmıştır. Vücudunda kırık oluşan müvekkilim çok zor bir ameliyat geçirdi, şu an sağlık durumu iyi. Bu korkunç ve üzücü olaya sebep olanlar ve ilgililer hakkında tarafımızca Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız” ifadeleri kullanıldı.