Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor

Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ’un başrolü paylaştığı Çocuklar Duymasın’da Çaycı Hüseyin’in eşi ve Meltem ile Haluk’un evlerindeki yardımcıları Emine karakterine hayat veren başarılı oyuncu Melek Şahin'in son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 1

İlk olarak 2002 yılında ekrana gelen “Çocuklar Duymasın” dizisi, birçok kült karakter ve replikle Türk televizyon tarihinde önemli bir yer edindi. Ekranların unutulmaz dizilerinden Çocuklar Duymasın da birçok isim hayat verdiği karakterle adeta hafızalara kazındı. Bu isimlerden biri de Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin.

121
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 2

Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın yer aldığı Çocuklar Duymasın’da Çaycı Hüseyin’in eşi ve Meltem ile Haluk’un evlerindeki yardımcıları Emine’yi canlandıran başarılı oyuncu Melek Şahin şimdi ne yapıyor? Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin verdiği bir röportaj ile hakkında merak edilenleri açıklamıştı.

221
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 3

SOKAKTA GÖRENLER TANIYAMIYOR!

Son hali ile hayranlarını şaşırtan Melek Şahin “Bir röportajınızda sokakta sizi görenlerin tanımadığını söylüyorsunuz. O durum hâlâ geçerli mi?” sorusuna “Evet, tanımıyor. Tanıyanlar azınlıkta ama tanınmıyor olmaktan rahatsız değilim. İnsanların tepkisi ‘Sanki sizi bir yerden tanıyorum’ cümlesi ile başlıyor…” yanıtını vermişti.

321
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 4

Melek Şahin, gerçekte o kadar farklı ki görenlerin onun Emine olduğuna inanması çok zor. 52 yaşındaki oyuncu güzelliği ve fit hali ile adeta yıllara meydan okuyor. 9 sezon süren komedi türündeki yapımda çaycı Hüseyin’in eşi ve evin yardımcısı Emine rolünü başarıyla canlandıran Melek Şahin kendisi hakkında merak edilenleri verdiği bir röportajında şöyle açıklamıştı:

421