Diziler
19 Mar 2019 09:37 Son Güncelleme: 19 Mar 2019 10:17

Çocuklar Duymasın'da o karakter geri dönüyor!

Kanal D'de ekrana gelen Çocuklar Duymasın'ın 73. yeni bölümünde büyük bir sürpriz yaşanacak

Kanal D’nin yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği Çocuklar Duymasın'ın 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide daha önce Tutku karakterini canlandıran Gülin İyigün, yeni bölümde geri dönüyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin geçen sezon reyting düşüklüğü yaşamasından sonra yapımcı Birol Güven, Gülin İyigün’ün canlandırdığı Tutku karakterini senaryoya dahil etmişti.

Birçok izleyicinin gıcık olduğu Tutku karakteri, diziye olan ilginin artmasını sağladı ve böylelikle de reyting düşüklüğü sorunu çözüldü. Tabii ki Tutku karakterine yönelik tepkiler artınca da senaryodan çıkartıldı.

Ancak geçen sene olduğu gibi bu sezon da dizinin reyting sorunu yaşaması üzerine Tutku karakteri yeniden diziye dahil edildi.

Haluk’a saplantılı bir şekilde aşık olan ve bir yıl önce Haluk ve Meltem’in hayatından çıkan Tutku, hiç beklenmedik bir anda karşılarına çıkar.

Zamanında derin bir aşkla Haluk’a bağlı olan Tutku’nun ne amaçla döndüğü merak konusudur. Emin olunan tek bir şey vardır. Ne istese elde etmeyi başarmış bu kadın, artık daha güçlüdür. Ve yaşanan onca şeyden sonra döndüyse çok büyük bir nedeni vardır.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mart Çarşamba saat 19.45'te Kanal D'de!