Magazin
23 Mayıs 2022 09:03 Son Güncelleme: 23 Mayıs 2022 11:00

Çocuk oyuncu Kübra Süzgün'e büyük şok! Mahkemede gerçek ortaya çıktı

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Zeynep'i Kübra Süzgün, reklam anlaşması yaptığı bir firmayla davalık oldu. Kübra Süzgün’ün ailesi, reklamda oynayan kızlarının görüntülerinin anlaşmaları sona ermesine rağmen izinsiz kullanıldığı iddiasıyla 30 bin TL’lik tazminat davası açtı. Ancak mahkemede gerçek ortaya çıktı.

Kadın dizisinde Özge Özpirinçi’nin kızı Nisan karakterine hayat veren ve 45.Pantene Altın Kelebek En İyi Çocuk Oyuncu ödülü sahibi olduğunda sahnede ağlamasıyla hatırlanan Kübra Süzgün bir dava haberiyle gündemde. Son olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan Kübra Süzgün bir reklam filminde rol almıştı.

Süzgün'ün ailesi, bir süre önce anlaşmaları sona ermesine rağmen firmanın kızlarının görüntülerini izinsiz kullanmaya davam ettiğini iddia ederek 30 bin TL'lik tazminat davası açtı. Sabah'ın haberine göre; aile dilekçede "Şirket görüntüleri 6 aylığına kullanacaktı. Ancak izinsiz olarak kullanmaya devam ediyor" diyerek 30 bin lira tazminat talep etti.

BABANIN DİKKATSİZLİĞİ DAVAYI KAYBETTİRDİ

Ancak mahkeme sözleşmeyi inceleyince, Kübra'nın yasal temsilcisi olan babası Serkan Süzgün'ün ajans ile yapmış olduğu sözleşmede, görüntülerin süresiz kullanımına izin verdiğini tespit etti.

Mahkeme tazminat davasını reddetti.