Medya
09 Şub 2021 09:32 Son Güncelleme: 09 Şub 2021 10:01

CNN Türk'ün simge isminin başını Yemeksepeti mi yedi?

CNN Türk markası ile özdeşleşen isimlerden Bünyamin Sürmeli'nin kanal ile yollarının aniden ayrılmasının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Bünyamin Sürmeli'nin oynadığı 'Yemeksepeti' reklamının kanal yönetimini rahatsız ettiği ve bu nedenle yolların ayrıldığı öne sürülüyor.

CNN Türk’ün ünlü ekran yüzlerinden ve kanalın simge ismi Bünyamin Sürmeli’nin ayrılığının sebebi ortaya çıktı. 

CNN Türk’te 21 yıl 3 ay meteoroloji mühendisi ve hava durumu sunucusu görevi ile ekrana gelen Bünyamin Sürmeli’nin beklenmeyen ayrılığının ardında ‘Yemeksepeti’ reklamının yattığı belirtiliyor. 

CNN Türk’ün ekran yüzünün başta rakip kanal NTV olmak üzere diğer kanalların ekranlarında bir reklamla da olsa görünmesi yönetimi rahatsız etti. CNN Türk’ün marka yüzü olmasının ötesinde, Bünyamin Sürmeli’nin reklam için izin almamasının da yönetimde rahatsızlık yarattığı ifade ediliyor. 

Bünyamin Sürmeli’nin ‘Yemeksepeti’ reklamında tıpkı hava durumundaki gibi  kebap, tatlı, lahmacun sunması CNN Türk yönetimi tarafından hoş karşılanmadı. Yönetim, bu reklamın ardından  neredeyse çeyrek asırdır CNN Türk’le özdeşleşmiş olan Bünyamin Sürmeli’yle yolları ayırmakta tereddüt etmedi. 

İşte o reklam: