Polemik & Kulis
02 Ara 2020 11:50 Son Güncelleme: 02 Ara 2020 12:16

CNN Türk'ten sürpriz ayrılık! Hangi isim veda etti?

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan CNN Türk'te hareketlilik sürüyor. Kanalda yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

CNN Türk'te yönetmen olarak görev yapan Pınar Çiler Akar kanalla yollarının ayrıldığını açıkladı.

Mesleğe 1993 yılında TRT'de asistan olarak adım atan Pınar Çiler Akar, ardından TGRT, BRT, NTV, CNN Türk, Rudaw'da yönetmen olarak görev yaptı. Bir süre medyaya ara vererek turizm sektörüne geçiş yapan Pınar Çiler Akar, Irak'ta bulunan Grand İstanbul ve White Platınum otellerinde Satış Müdürü, Bosphorus Expo'nun ise Danışma Kurulu üyeliği görevinde bulundu.

2 yıl önce yeniden medyaya ve CNN Türk'e Yönetmen olarak dönüş yapan Pınar Çiler Akar'ın macerası kısa sürdü.

Akar ayrılığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Ilk açıldığında içinde idim kadronun yollar başka yere evrilse de, 2018 haziranda tekrar nasip oldu evim dediğim yere dönmek, haziranda 2018'de kapısından içeri girdigim Cnnturk'ten 2020 kasım ayı itibariyle ayrıldım kendi isteğimle, YÖNETMEN PINAR'DAN sonra, PINAR olarak devam edip hayatın bana getireceği güzelliklerle ömür çizgisine devammmm, farkedip, anlayıp, şükredip, PINAR gibi yaşamaya devam....Mesai paylaştığım, selam verip selam aldığım herkese en derin saygı ve selâmlarımi iletirim hayatımda öğreti oldunuz kalin sağlıcakla"