Televizyon
23 Kas 2010 12:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

CNN TÜRK'TEN FENERBAHÇE TARAFTARINA ZEYTİN DALI! (MEDYARADAR- ÖZEL)

CNN Türk'te Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi bugün çok ilginç anlara sahne oldu..

CNN Türk’te Ayşenur Arslan’ın hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi bugün çok ilginç anlara sahne oldu..

ÖNCE BARIŞ ATAĞI

Fenerbahçe taraftarı dün oynanan Bucaspor maçı öncesi ve devre arasında CNN Türk Spor Müdürü Barış Kuyucu’ya uzun süre küfürlü tezahüratta bulundu. Sarı-lacivertliler ayrıca Maraton tribününe dev bir pankart asarak Barış kuyucu’yu istifaya davet ettiler..

Bununla da yetinmeyen Fenerbahçe taraftarı, "CNN Türk izleme izlettirme yazılı" dövizlerle maç boyunca Barış Kuyucu’yu protesto etmeyi sürdürdü..

KUYUCU NE YAZMIŞTI?

Fenerbahçe‘nin geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantepspor’a yenilmesinin ardından CNN Türk Spor Müdürü Barış Kuyucu, Twitter’da tartışma yaratacak mesajlar yazmıştı.

Kuyucu, Fenerbahçe‘nin maçı satın alamadığı için kazanamadığını söylerken, Dia ve Niang için de “Fransız yıldızlara güle güle. Beyaz atalarını da paketlemiştik böyle” ifadesini kullanmıştı.

CNN TÜRK’TEN ZEYTİN DALI

Dün gece sarı-lacivertli taraftar tarafından protesto edilen CNN Türk, yönetimi sarı lacivertli taraftara zeytin dalı uzattı..

Medya Mahallesi’ni sunan Ayşenur Arslan önce bir Galatasaray taraftarı olmasına rağmen Alex’in Fenerbahçe’nin 3000. golünü attığı dün akşamki maça ait gazete manşetlerini izleyicileri ile paylaştı.. Arslan’ın bu hamlesi, CNN Türk’ün Fenerbahçe taraftarıyla barışma çabası olarak değerlendirildi..

MEDYARADAR- ÖZEL