Polemik & Kulis
16 Oca 2019 10:29 Son Güncelleme: 16 Oca 2019 10:53

CNN Türk'ten Ekotürk'e üst düzey transfer! Hangi göreve getirildi?

Cengiz Özdemir'in kuruculuğunu ve genel yayın yönetmenliğini yaptığı EKOTÜRK isimli yeni ekonomi kanalı CNN Türk'ten deneyimli bir ismi kadrosuna kattı.

22 Ekim 2018'de yayın hayatına giriş yapan Cengiz Özdemir'in kuruculuğunu ve genel yayın yönetmenliğini yaptığı ekonomi kanalı EKOTÜRK'ün kadrosuna reklam sektörünün deneyimli bir ismi katıldı.

Yaklaşık 7 yıldır CNN Türk Reklam Grup Başkanlığı görevini yürüten Didem Erdölen, Ekotürk TV’nin yeni Reklam Grup Başkanı oldu.

 

DİDEM ERDÖLEN KİMDİR?

1992 yılında medya sektörüne Turkish Daily News Gazetesi reklam bölümünde başlayan Didem Erdölen, 1997-2005 yılları arasında Mepaş-Zedpaş Medya Pazarlama bünyesinde bulunan Show TV, ATV, Cine5, Digitürk, Superonline mecraları için çeşitli pozisyonlarda görev yapmıştır. 2006 yılında  Show TV Reklam Grup Başkan Yardımcılığı görevinden, Doğan Grubu’na katılan Star TV’ye transfer olmuş, 6 yıl Reklam Grup Başkanlığı görevini sürdürmüştür. Star TV’nin gruptan ayrılmasıyla yine grup içinde bulunan  CNN Türk’ün Reklam Grup Başkanlığı görevine atanmıştır. 2011-2018 yılları arasında CNN Türk ‘te görev yapmış olan Erdölen EKOTÜRK TV Reklam Grup Başkanı olarak görevine başladı.

Saint Benoit Fransız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı mezunu olan Didem Erdölen, bir kız çocuğu annesidir.