Televizyon
05 Ara 2021 17:04 Son Güncelleme: 05 Ara 2021 20:09

CNN Türk’ten ayrılmıştı, Halk TV’ye transfer oldu!

CNN Türk'te 8 yıl görev yapan Damla Doğan Tuncel Halk TV ile el sıkıştı.

8 yıldır CNN Türk'te editörlük yapan Damla Doğan Tuncel 16 Ekim'de kanalla yollarının ayrıldığını duyurmuştu. Tuncel'in yeni adresi Halk TV oldu. Tuncel Halk TV'de Ana Haber editörlüğünün yanı sıra hafta sonu haberlerini sunacak.

"GÜZEL HABERLER YAKIN” DİYE DUYURMUŞTU

Tuncel, ayrılık haberini Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına düştüğü not ile duyurmuş, “8 yılı 2 çantaya sığdırıp bolca anıyla çıktım kapıdan. İyi bir gazeteci olma idealimin, baba mesleğimin ve bunların getirdiği sorumluluğun duruşunu korumuş olmaktan gurur duyarak gidiyorum. Yolda tanıdığım, yolumun kesiştiği herkesten çok şey öğrendim. Herkesin yeri, kıymeti, emeği çok büyük üzerimde. Her şey için, herkese teşekkürler. Güzel günler, güzel haberler yakın” ifadelerini kullanmıştı.

DAMLA DOĞAN TUNCEL KİMDİR?

Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler mezunu olan Tuncel mesleğe 2011’de TRT Türk’te editör olarak başladı. Daha sonra Dış Haberler muhabiri olarak CNN Türk’e geçti ve kurumda editörlüğe atandı. Tuncel Hürriyet Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü merhum Necdet Doğan’ın kızı.