Polemik & Kulis
22 Mayıs 2023 14:51 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2023 15:06

CNN Türk’ten art arda transfer atağı! Üç yeni isim kadroya dahil oldu…

CNN Türk’ten art arda transfer haberleri geldi. Haber Global’den üç isim, CNN Türk kadrosuna dahil oldu.

Demirören Medya Grubu bünyesindeki CNN Türk’ten üst üste transfer haberleri geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre Haber Global'de görev alan Bilal Söyleyenoğlu, Emir Ünlü ve Buğra Benlioğlu kameraman olarak CNN Türk kadrosuna dahil oldu.

 

BİLAL SÖYLEYENOĞLU KİMDİR?

Mesleğe DHA’da Haber Kameramanı olarak başladı. Habertürk, Haber Global, TV100 gibi haber kanallarında çalıştı. Afet, savaş gibi sıcak bölgelerde görev aldı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Haber Kameramanları Derneği gibi mesleğin önde gelen kurumlarından ödülleri mevcut.

 

EMİR ÜNLÜ KİMDİR?

Mesleğe 2012 yılında Show Haber’de kameraman asistanı olarak başladı. Sokak TV, +1, TRT 4k gibi kanallarda çoğu projede yer aldı. 2018 yılında girmiş olduğu Haber Global televizyonunda afet, savaş gibi birçok sıcak işte görev yaptı. 2022 yılında Haber Global televizyonunda çekmiş olduğu “Pera Palas’ın Gizemi” rumuzlu haberiyle Haber Kameramanları Derneği tarafından birincilik ödülü aldı.

BUĞRA BENLİOĞLU KİMDİR?

Aydın Doğan İletişim Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Radyo Tv alanını bitirdi. Mesleğe CNN Türk’te stajyer haber kameramanı olarak başladı. Beyaz Tv, Tv100, DHA ve Haber Global’de çalıştıktan sonra CNN Türk’e transfer oldu.