Televizyon
13 Eyl 2014 17:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

CNN Türk'te yeni yayın dönemi başlıyor!

CNN Türk'te yeni yayın dönemi, 15 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Deneyimli isimlerle haber kuşakları

Hafta içi;
06.00 - 09.00 Güne Merhaba kuşağını Deniz Bayramoğlu ve Semiha Şahin,
12.00 -14.00 Bugün kuşağını Başak Şengül,
14.00 -16.00 Günlük kuşağını Saynur Tezel,
18.00 -19.15 Ana Haber kuşağını Nevşin Mengü sunarken; hafta sonu gün içi bültenlerini ve Hafta Sonu Ana Haber kuşağını, gece bültenleri ve Hafta Sonu Güne Merhaba kuşağını CNN TÜRK'ün deneyimli spikerleri Burak Törün, Tunç Arslanalp, Duygu Demirdağ ve Büşra Sanay dönüşümlü olarak sunacak.

Bünyamin Sürmeli ile güvenilir hava durumu yine CNN TÜRK'te olacak.

Ekonomi programları

Parametre ekibi genişliyor…


Parametre güçlü kadrosu ile her sabah saat 9.00'da CNN TÜRK ekranlarında olmaya devam edecek. Prof. Dr. Emre Alkin, Deniz Zeyrek, Hakan Çelik ve Ebru Baki ekonomiden siyasete günün tüm gelişmelerini yorumlarla size aktaracak, sizi güne hazırlayacak.



Ankara'dan en yeni haberler, sıcak gündem, ekonomi ile ilgili tüm gelişmeler Parametre'de olacak. Güne Parametre ile başlayan kazanacak.

Dünyanın önde gelen ekonomi merkezleri ve Türkiye'deki gelişmeler hafta içi her gün 17.30'da Cem Seymen'in sunumu ile Paranın İzi'nde ekrana taşınacak.

Dünyanın 1001 hali

Farklı dünyalar, farklı haberler, farklı bir bakış...

Öğrenme açlığı hiç doymayanları, merakı hiç bitmeyenleri Emin Çapa gündemin ötesine Dünyanın 1001 Hali'ne davet ediyor.

Gündelik koşturmacanın gölgesinde kalanlar, yeni teknolojiler, kaybolan eski bilgiler, uzak yıldızlardan, yakın kentlere, kahramanlardan sıradan insanlara kadar bilmeye değer her haber Emin Çapa ile Dünyanın 1001 Hali'nde ekrana gelecek. Dünyanın 1001 Hali, 22 Eylül Pazartesi gününden itibaren her Pazartesi, Çarşamba,  Perşembe ve Cuma saat 16.00'da CNN TÜRK'te olacak.

5N1K yeni sezonu Gazze ve Tel-Aviv'den açıyor…

5N1K, Gazze ve Tel-Aviv sokaklarında iki farklı dünyanın izini sürecek.  İki şehrin iki farklı hikayesini ekrana getirecek. Cüneyt Özdemir'in Gazze ve İsrail özel izlenimleri 15 Eylül Pazartesi ve 16 Eylül Salı günü saat 19.30'da 5N1K'da olacak.



Tartışma programları

Gündemin sıcak konuları, en tartışmalı başlıklar yine Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'de tartışılacak.

Ahmet Hakan ile "Tarafsız Bölge" Pazartesi ve Çarşamba günü 21.00'de; Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" Salı günü saat 21.00'de ekrana gelecek.

Ankara Haberleri

Ankara'nın en iyi haber alan isimleriyle birlikte çalışan CNN TÜRK, Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve ekibiyle Ankara'daki tüm gelişmeleri ekrana taşıyacak.

Spordaki Gelişmeler

İlker Yasin yönetimindeki Spor Servisi'nde; Cem Yılmaz, Emre Tilev, Uğur Önver, Nehir Babataş spor gündeminin son dakika gelişmeleri ile CNN TÜRK'te olacak.

BBC World'da yayınlanan Horizons'un yerli versiyonu "Yeni Ufuklar" CNN TÜRK'te

CNN TÜRK, BBC WORLD'de yayınlanan bilim ve inovasyon program Horizons'un yerli versiyonu "Yeni Ufuklar"ı ekrana getirmeye başlıyor.

Cem Seymen'le Yeni Ufuklar, önümüzdeki yıllarda evlerimizi baştan yaratacak ve yaşamlarımızı değiştirecek, ileri bilim ve teknolojinin peşinde koşacak. Türkiye'nin dört bir yanına seyahat edip, girişimcilerle, bilim insanlarıyla, akademisyenlerle konuşacak. Ardından, aynı konuda yurt dışından benzer örnek çalışmalar gösterilecek.

Burada Laf Çok 22 Eylül'de başlıyor!

Türkiye'nin en çok "konuşulan"  ve "konuşturan" talk şovu "Burada Laf Çok" evinize neşe getirmeye devam ediyor. Mesut Yar soruyor, birbirinden renkli konuklar yanıtlıyor. Sohbetin en sevimlisi ve bol kahkahanın buluştuğu "Burada Laf Çok" 22 Eylül Pazartesi gününden itibaren Pazartesi'den Perşembe'ye, Rahman Altın'ın müzikleriyle CNN TÜRK'te.

CNN TÜRK'ün devam eden programları

Enver Aysever ile Aykırı Sorular Cumartesi, Şef Batuhan Piatti ile Hayat Batuhan'a Güzel, Akif Beki ile Baştan Sona, Hakan Çelik ile Hafta Sonu Keyfi, Cem Seymen ile Para Dedektifi, Nefise Karatay ile Afiş, Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa, Taha Akyol ile Eğrisi Doğrusu, Serdar Tuncer ile Başka Şeyler, Tahire Demircan ile Işıltılar, Leyla Ataman ile Sağlık Kontrolü, Beste Uyanık ile Özel Sektör, Utku Başar ile Biliyor Musunuz? CNN TÜRK'te ekrana gelmeye devam edecek.



Ekim ayında CNN TÜRK'te

Akıllı Tatil


Sınırlı bir bütçe ve dünyanın tüm kentleri...

Sinan Kunter Akıllı Tatil'de kendisine verilen sınırlı bütçeyle, izleyicileri dünyanın farklı şehirlerine götürecek, görevleri yerine getirecek, çok para harcamadan çok gezmenin yollarını anlatacak. Ekim'de başlayacak programda, ziyaret edilen kentlerin lezzetleri tadılacak, tarihi yerleri gezilecek ama en önemlisi toplu ulaşımdan hediyelik eşyaya, gezinin maliyeti belirlenecek.

Aynur Tartan ile Burada Hayat Var, Şafak Ongan ile Frekans, Tanem Sivar ile İki Kahve Arası ve Mehmet Yaşin ile Lezzet Durakları da Ekim ayında CNN TÜRK ekranlarında olacak.

CNN TÜRK yeni yayın döneminde, doğa ve bilim belgesellerini ekrana getirmeye devam edecek. Sürpriz isimlerle yepyeni programlar da ekrana taşınacak.