Televizyon
02 Haz 2017 17:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

CNN Türk'te yeni program! Sunuculuğunu hangi gazeteci yapacak? (Medyaradar/Özel)

Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen “teknoloji” CNN Türk ekranlarında yepyeni bir programla izleyiciyle buluşuyor.

Sunuculuğunu Hürriyet Gazetesi teknoloji editörü ve yazarı Ahmet Can’ın yaptığı program “Teknoloji Her Yerde” insanlığın geleceği için açtığı yola ışık tutacak.

İhtiyaçlarımızı karşılayan, hayallerimizi süsleyen, zihnimizi açan yeni dünyanın tüm keşifleri bu programda yerini alacak. Teknoloji dünyasını tüm yönleriyle ekrana getirecek olan “Teknoloji Her Yerde”, 3 Haziran Cumartesi gününden itibaren her cumartesi saat 14:20’de CNN TÜRK’te ekrana gelecek.

“Teknoloji Her Yerde” her yerde karşımıza çıkan teknolojiyi; herkesin anlayacağı sade bir dille, tarafsız biçimde, yeniliklerle dolu zengin içeriklerle ekranlara taşıyacak.

Start-up’lardan teknolojik ürünlere, popüler uygulamalardan bilimsel keşiflere; teknolojinin hayatımıza kattığı tüm yenilikleri izleyiciyle buluşturacak.

Programın ilk bölümünde Ahmet Can, Amerika’ya, Silikon Vadisi’ne doğru yola çıkacak.Google I/O etkinliğine katılarak, dünyanın merakla beklediği yeni keşifleri ekrana getirecek.



Yeteneklerini, başarısını Türkiye’den Sanfrancisco’ya taşımayı başaran genç girişimcilerin öyküsünü anlatacak. Yeni buluşların, hayatımızı ne kadar kolaylaştırdığını teknolojinin başkentinden duyuracak.

MEDYARADAR/ÖZEL