Polemik & Kulis
07 Kas 2022 16:55 Son Güncelleme: 07 Kas 2022 17:03

CNN Türk'te yaprak dökümü! Başarılı yapımcı kanalla yollarını ayırdı!

13 yıldır CNN Türk Program Departmanı'nda yapımcı olarak birçok başarılı projeye imzan atan Kemal Akçadağ kanalla yollarını ayırdı.

Ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Kemal Akçadağ; çalışma arkadaşlarına "Veda sırası bana geldi... 13 yıl süresince iyi dostlar biriktirdim hepsi de ailem oldu. burada büyüdüm burada evlendim burada baba oldum. Çok özleyeceğim ama dümeni yeni limanlar için denize kırma vakti. Hoşçakalın" diyerek veda etti.

KEMAL AKÇADAĞ KİMDİR?

2009 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Akçadağ, okuduğu süre boyunca geçirdiği başarılı stajlar sonrası CNN Türk Program Departmanı'nda yapımcı olarak işe başladı. Kanalın birçok program, belgesel ve reklam çalışmalarında başarıyla görev aldı. Kanalın iz birakan projeleri Yeşil Doğa, Para Dedektifi, Doğa Tadı, Işıltılar, Teknoloji Her Yerde yapımcı olarak çalıştı. 13 yıllık CNN Türk çalışma hayatında 1 sene haber programlarında da çalışan Akçadağ; Ne oluyor? Dört Bir Taraf, CNN Türk Masası programlarında görev aldı.