Polemik & Kulis
31 Oca 2023 21:31 Son Güncelleme: 31 Oca 2023 23:04

CNN Türk'te kan kaybı! Hangi başarılı isim kanala veda etti?

CNN Türk'te 3 yıldır görev yapan isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan haber kanalı CNN Türk'te 3 yıldır görev yapan isim ayrılık kararı aldı.

Medyaradar’ın özel haberine göre; adliye ve Cumhurbaşkanlığı muhabiri Ceylan Sever CNN Türk'e veda etti.

Sever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Evet BUGÜN haber kuşağında benden bir haber var. CNN Türk’ten BUGÜN itibariyle ayrıldım.3 yıllık maceranın sonuna geldik.Bu zamana kadar benden bir gün olsun desteğini esirgemeyen yöneticim Demirören Medya Grup Başkanı Murat Yancı’ya her şey için çok teşekkür ederim. @muratyanci" ifadelerini kullandı.

 

CEYLAN SEVER KİMDİR?

1993 yılında İstanbul'da doğdu. Arel Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. Okula başladığı ilk yıl TV8, Yön Radyo ve yerel gazetelerde staj yaptı.

2014 yılında girdiği Haber Türk gazetesinde merkez ve adliye muhabirliği yaptı. 2016 yılında Vatan Gazetesi’nde gece editörlüğü ve adliye muhabirliği yaptı. 2017 yılında Hürriyet gazetesinde adliye muhabirliği yaptı. Hürriyet gazetesinde çalıştığı dönemde Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği Bölümü'nden mezun oldu. 2019 yılında TV100'ün kuruluşunda yer aldı. Burada saha ve Cumhurbaşkanlığı ve adliye muhabirliği yaptı. Bu süreçte Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü'nü bitirdi.

CNN TÜRK'te adliye ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yapmaktaydı.