Televizyon
25 Şub 2020 09:07 Son Güncelleme: 25 Şub 2020 09:34

CNN Türk'te gergin anlar! Doğu Perinçek'in sözleri İsmail Saymaz'ı çıldırttı

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İsmail Saymaz'ı FETÖ'ye kol kanat germekle suçlayınca stüdyo karıştı.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunup yönettiği Tarafsız Bölge programına gazeteci İsmail Saymaz ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in tartışması damga vurdu.

Perinçek'in Saymaz'ı FETÖ'ye kol kanat germekle suçlaması üzerine stüdyoda tansiyon bir anda yükseldi. Saymaz, Perinçek'e Kandil ziyaretini hatırlattı.

"MİLLİYETÇİLİĞİ DOĞU PERİNÇEK Mİ ÖĞRETECEK BİZE!"

FETÖ suçlamasına sert sözlerle cevap veren İsmail Saymaz, "Böyle mi olacak bu işler, Türkiye’de milyonlarca insanı terörist ilan ederek mi olacak bu işler ve bunu da, dağda PKK’yı ziyaret etmiş, Doğu Perinçek’ten mi öğreneceğiz biz? Ancak PKK'dan nasıl gül alınır Doğu Perinçek'ten bunu öğrenebiliriz. Doğu Perinçek'ten bize milliyetçilik dersi mi gelecekmiş? Yarın Çin PKK ile barışsın, öbür gün dağdasınız Doğu Bey” şeklinde cevap verdi.

PERİNÇEK: "BIRAK BUNLARI"

Doğu Perinçek ise bu sözler üzerine Saymaz'a, "Bırak bunları. Amerika'nın hedef aldığı parti Vatan Partisi. PKK'nın bir numaralı hedef aldığı parti Vatan Partisi. Siz belediyeler içindeki PKK'lıları, HDP'lileri, FETÖ'cüleri korumak için ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Bugünü konuşalım" şeklinde cevap verdi.