Polemik & Kulis
01 Haz 2018 17:03 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

CNN Türk’te flaş ayrılık! Hangi üst düzey isim veda etti? (Medyaradar/Özel)

CNN Türk’te oldukça başarılı işlere imza atan bir isimle daha bugün yollar ayrıldı.

Doğan Medya Grubu'ndan Demirören Grubu'na satıldıktan sonra tenkisatın hız kesmediği CNN Türk'te bir ayrılık daha yaşandı. CNN Türk yönetimi, bugün çok önemli bir değerinin daha üstünü çizdi.

İPLER BUGÜN KOPTU

Medyaradar’a ulaşan bilgilere göre; Ağustos 2006’dan beri kurum bünyesinde görev yapan Program Müdürü Ozan Onat’la yollar ayrıldı.

Kısa filmleri, belgeselleri ve yaptığı programlarla oldukça ses getiren işlere imza atmayı başaran Onat aynı zamanda geleceğin dünyası, bilim ve teknoloji üzerine yazdığı makaleler ve yaptığı röportajlarla da oldukça yakından tanınan bir isimdi.

TENSİKAT PROGRAM SERVİSİ'Nİ VURDU

Demirören Medya Grubu'na satıldıktan sonra tensikatın hız kesmediği kanalın Program Servisi'ne sıçrayan işten çıkartma dalgası Ozan Onat'la sınırlı kalmadı.

Onat'ın yanısıra yapımcı-yönetmen Anıl Gökalp, Emrah Bakkaloğlu, editor Özgür Güngör ve yapımcı Yeliz Alarçin’in de görevlerine son verildiği öğrenildi.



OZAN ONAT KİMDİR?

1976 doğumlu Ozan Onat, 11 yıldır CNN Türk’te Program Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Onat, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo-TV-Sinema bölümünü bitirdikten sonra İngiltere’de Sheffield Hallam Üniversitesi’nde “Ekran Sanatları” üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Profesyonel hayatına Ankara’da reklam yazarı olarak başlayıp, ardından İstanbul’da reklam ve sinema sektöründe yönetmen yardımcılığı, post prodüksiyon süpervizörlüğü ve prodüktörlük yaptı.