Televizyon
19 Ağu 2011 12:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:42

CNN TÜRK SPİKERİ YORUMU BEĞENMEYİNCE... VİDEO

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü Kandil'i de hedef alan hava saldırısını konuğundan yorumlamasını istedi. Yorumu beğenmeyince de tepkisiz kalmadı...

TSK’nın Kuzey PKK kamplarına düzenlediği hava saldırısının masaya yatırıldığı canlı yayın bağlantısında ilginç CNN Türk spikeri ile emekli asker arasında diyaloglar yaşandı.

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü Kandil’i de hedef alan hava saldırısını konuğu ’terör uzmanı’ Celalletin Yavuz’dan yorumlamasını istedi.

Yavuz saldırının boşuna yapıldığını söyleyince Nevşin Mengü’den ilginç bir yanıt geldi. Yavuz’un ’saldırıdan bir şey çıkmaz, fayda sağlamaz’ demesi üzerine araya giren Mengü:
-’Ne yani başı boş bir şekilde bir yerler bombalanmış mıdır...’ diyerek konuğunun yorumunu boşa çıkardı.
İşi abartan Mengü, bombardımanı:
-"Taktik şaşırtmayla teröristlerin bir yere toplanmaları sağlanmış da olabilirler" diyerek yorumladı.

Celalletin Yavuz: Bu hava operasyonundan fayda sağlayacağına inanmıyorum. Teröristlerin ifadelerinden biliyoruz ki bu bombardınlar yapıldığında ’mağaralarda çubuğumuzu tüttürüyoruz, keyfimize bakıyoruz’ diyorlar.

Nevşin Mengü: Ama terör örgütünde bu kadar istihbarat varsa bundan çok çok fazlası bir şekilde Türkiye’nin elinde de vardır. Öyle değil mi? Sonuçta kurumsal olan taraf TC. Taktik şaşırtmayla teröristlerin bir yere toplanmaları sağlanmış da olabilir, bilmemiyorum tabi den de mantık kuruyorum tabii. Bu kadar başı boş bir şekilde bir yerler bombalanmış mıdır...

AYNI YORUM EMRE ESLU’DAN DA GELİNCE TEPKİ GÖSTERMEDİ

Programın devamında bir başka ’terör uzmanı’ Taraf yazarı Emre Uslu yayına bağlandı. Hava saldırısını yorumlayan Uslu da Celalletin Yavuz gibi operasyonun etkisiz olduğunu söyledi. Ancak Mengü, operasyonun etkisiz kaldığı yönünde ikna olmuş olacak ki Yavuz’a gösterdiği tepkiyi Uslu’ya göstermedi.


 İŞTE O ANLAR!...