Televizyon
24 Şub 2021 11:11 Son Güncelleme: 24 Şub 2021 11:21

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Adem Metan'a konuştu! "Doğu’da dev bir uyanış var!"

Youtube kanalında, politikadan sanata, medyadan akademi dünyasına kadar birçok değerli ismi ağırlayan Adem Metan’ın son programındaki konuğu CNN Türk’ün başarılı muhabiri Fulya Öztürk oldu.

Özel haberleri, röportajları ve kendine has üslubuyla adından sıklıkla söz ettiren başarılı muhabir Fulya Öztürk bu kez mikrofonun diğer tarafındaydı.

Doğu’da Büyük Bir Uyanış Var

Doğu ve Güneydoğu’da PKK’nın elinden kurtulan kişilerle yaptığı röportajları oldukça ses getiren Fulya Öztürk, bölge halkında ciddi bir uyanış olduğunu söyledi. Öztürk, Diyarbakır’da, Şırnak’ta annelerin terör örgütüne karşı gösterdikleri direnişin halkın tamamında büyük bir karşılık bulduğunu terör örgütüne karşı vatandaşların büyük bir uyanış içerisinde olduğunu belirtti.

Bilmediğimiz Ne Hikayeler Var!

Doğu ve Güneydoğu’da terör örgütünün elinden kurtulan gençlerle yaptığı röportajlarda çok dramatik hikayelere şahit olduğunu söyleyen Öztürk, gençlerin devlet tarafından çok geniş kapsamlı bir rehabilitasyona tabii tutulduğunu sonraki süreçte de yetkililerle ailelerin sürekli temas halinde gençleri koruduklarını anlattı.