Televizyon
03 Mar 2015 10:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

CNN Türk ekranlarında şok kavga! Tezkan güldü, Miroğlu sinirden köpürdü!

CNN Türk'te çözüm sürecindeki gelinen aşamayı yorumlayan Orhan Miroğlu, canlı yayındaki tepkisiyle moderatörü çaresiz bıraktı.

CNN Türk ekranlarında çözüm süreci ve Abdullah Öcalan'ın çağrısının masaya yatırıldığı canlı yayına Star yazarı Orhan Miroğlu'nun tepkisi damga vurdu.

Miroğlu, programın diğer konuklarından Milliyet yazarı Mehmet Tezkan'ı barış karşıtı olmakla suçlarken adeta canlı yayında sinir krizi geçirdi.

"NEDEN GÜLÜYORSUN! CİDDİ OL!"

Mirgün Cabas'ın hazırladığı Her Şey'de konuşan Miroğlu, ana akım medyanın barış istemediğini söylerken Mehmet Tezkan'ı hedef aldı. "Tezkan süreci itibarsızlaştırıyor" diyen Miroğlu, Tezkan'ın gülerek tepki vermesi üzerine çok sinirlendi. "Neden gülüyorsunuz Mehmet Bey, ciddi olun" diye bağıran Miroğlu, Cabas tarafından zorlukla sakinleştirildi.

"BUNLARA EKRANA ÇIKIP BÖYLE KONUŞACAKSINIZ DİYE ÖĞRETİYORLAR"

Miroğlu'nun sözlerine yanıt veren Mehmet Tezkan, AK Parti'yi savunan yorumcuların temelsiz seneryolar ile sürece dönük itirazları "savaş yanlısı" yaftasıyla bastırmaya çalıştığını söyledi.

"Miroğlu'nun söylediklerinin hiç bir temeli yok. Ekrana çıkıp konuyu boğuntuya getirip, oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar. Hamasetle abaratarak karşı tarafı boğarak... Karşı tarafı PKK'nın yanlısı, savaş yanlısı gösteren bir senaryoları var. Bunu onlara öğretiyorlar herhalde, ekranan çıkıp böyle konuşacaksınız diye. Bunlar da çıkıp hep aynı şeyleri söylüyorlar. Gelin bu 10 maddeyi konuşalım diyorsun, ama konuşmuyorlar.