Gündem
15 Kas 2012 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:22

CNN TÜRK CANLI YAYININDA SİLAHLAR PATLADI, MUHABİR YERE YATTI!

Suriye'de bulunan CNN Türk muhabirinin canlı yayına bağlandığı sırada çatışma çıktı.

Suriye’de Beşşar Esed’e bağlı ordu ile Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışma her geçen gün daha da artıyor. Türkiye sınırına kadar gelen çatışmalar CNN Türk tarafından saniye saniye kaydedildi.

ÇATIŞMA ÇIKINCA YAYIN KESİLDİ

2 ay önce CNN Türk spikerine ’Burnumuzun dibi’ diyerek çıkış yapan muhabir Hatica Demircan ile kameraman Onur Özel son derece kritik bir yayına imzasını attı.

Suriye’nin Türkiye sınırındaki ilçesi Resulayn’da muhalifler ile Beşşar Esed’in ordusu arasındaki çatışma günlerdir devam ediyor. CNN Türk’te öğle saatlerinde muhabir Hatice Demircan’a bağlanarak bölgedeki gelişmeleri yakından duymak istedi.

Muhabir Hatice Demircan, İstanbul’da doktorluk yapan Suriyeli Nezir Alın’dan bölgedeki gelişmeleri dinlemek istediği sırada çatışma çıktı.

ÇATIŞMA KAMERAYA BÖYLE YANSIDI : VİDEO

Silah seslerinin duyulduğu sırada merkezde bulunan CNN Türk spikeri, Hatice Demircan’a yayını kısa sürede bitirmesi gerektiğini söyledi. Demircan ile konuğunun konuştuğu sırada başlayan çatışma CNN Türk kamerasına saniye saniye yansıdı.

YERE YATTILAR

Muhalifler ile Suriye ordusu arasında geçen çatışmanın şiddeti artınca CNN Türk muhabiri Hatice Demircan ve konuğu Nezir Alın hemen yere yattı. Daha sonra ise CNN Türk canlı yayını keserek, muhabire daha güvenli bir yere geçmesi talimatını verdi.