Gündem
13 Şub 2012 18:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

CNN TÜRK ANADOLU'NUN NABZINI TUTMAYA YENİDEN BAŞLIYOR! (MEDYARADAR- ÖZEL)

CNN TÜRK Doğan Grubu'nun Anadolu illerinde yaptığı “Anadolu'daki Avrupa Toplantılarını” yeniden başlatıyor.

Türkiye, düşünmenin, fikir geliştirmenin, yarını yaratmanın ve hayata geçirmenin, «zihinsel dönüşüm» günlerini tüm dünya ile birlikte yaşıyor. Anadolu, bu değişimin tam ortasında.

Kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları olarak elele toplumsal gelişim sürecimizin hızlanması ve sürdürülebilir olması için, ihtiyaçları ve hayalleri dinlemek, insanlarımızı, Anadolu’yu anlamak, sorumluluklarımızı yerine getirmek her zamankinden daha önemli.

CNN TÜRK de bu fikirden hareketle Mart ayından itibaren; yakın tarihe kadar Doğan Grubu’nun Anadolu illerinde yaptığı “Anadolu’daki Avrupa Toplantılarını” yeniden başlatıyor. CNN TÜRK, geçmişte “Anadolu’daki Avrupa” toplantılarında 21 ili ziyaret etmiş, toplantıların heyecanını ekranlara taşımıştı. “Anadolu’da Yarın” temasıyla yola çıkan CNN TÜRK, 2012 yılı boyunca Anadolu’nun farklı şehirlerinin nabzını tutacak.

CNN TÜRK olarak amaçlarını “Sürdürülebilir bir gelecek için topluma karşı sorumlu, Türk insanına destek veren, ilham veren, gelecekten haber veren toplantılar yapmak” şeklinde açıklayan Genel Müdür Barış Tünay, toplantı haftası boyunca gidilecek olan şehire CNN TÜRK ekranlarında geniş kapsamlı yer verileceğini belirtti.

Türkiye içinde farklı bölgelerden toplumun önceliklerini anlayıp gereksinimleri için çözüm üreten yenilikçi projelere ve fikirlere fırsat veren bir platform yaratmayı planlayan CNN TÜRK, toplantılarda yapılacak olan “Türkiye’nin Yeni Ekonomileri’ konulu paneli de ekranlara canlı yayınla taşıyacak.

Ek olarak bu toplantılarda bir araştırma firması ile birlikte, gidilen şehir ve bölge ile ilgili yapılan taze araştırmaların sonuçları da katılımcılarla ve kamuoyu ile paylaşılacak.


MEDYARADAR- ÖZEL