Magazin
24 Ara 2021 11:34 Son Güncelleme: 24 Ara 2021 11:42

Claire Foy'dan 'seks sahnesi' yorumu: Sömürülmüş hissettiriyor

The Crown dizisi oyuncusu Claire Foy, yeni dizisi A Very British Scandal’daki cinsel ilişki sahnelerini çekerken yaşadıklarını anlattı. Foy, kendini sömürülmüş hissettiğini söyledi.

The Crown dizisinde canlandırdığı Kraliçe Elizabeth karakteriyle dünya çapında ün kazanan İngiliz oyuncu Claire Foy, yeni dizisi A Very British Scandal’daki cinsel ilişki sahnelerini çekmenin kendisine sömürülmüş gibi hissettirdiğini itiraf etti.

'BAŞINA GELECEK EN ZALİMCE ŞEY'
NTV'nin aktardığı habere göre oyuncu, yeni dizisinin tanıtımı için BBC Radio 4’e verdiği röportajda, seks sahnesi çekmenin zorluklarına değindi. Foy, “Bu çok zor bir iş, çünkü bir kadınken ekranda sahte bir cinsel ilişki performansı sergilemek, basitçe kendini sömürülmüş hissetmene neden oluyor” dedi.

“Başına gelecek en zalimce şey. Kendini korunmasız hissediyorsun” diyen Foy, “Herkes aksini hissettirmeye çalışabilir ancak maalesef gerçek bu” ifadesini kullandı.

“Ancak bu işin içinde olmayı çok istedim” diyen oyuncu, “Feminen bir sahne olmasını istedim, sinema ekranlarında görülen korkunç doruğa ulaştıran seks sahnelerinden biri olmasını istemedim” ifadelerini kullandı. 

Foy ile birlikte Paul Bettany’nin başrolleri paylaştığı A Very British dizisi, Dük ve Düşes Argyll’in kamuoyuna yansıyan boşanmalarına odaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde BBC’de yayınlanacak olan dizi, 2022’de de Amazon’da yayına girecek.