Reklam PR
18 Ağu 2011 20:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:41

ÇİZGİ FİLM KAHRAMANLARI REKLAM YÜZÜ OLDU!

Bu kez reklam filmlerinde; Tom ve Jerry, Tazmanya Canavarı, Sylvester ve Daffy Duck oynayacak.

Sigortanın henüz çok yaygınlaşmadığı Türkiye’de toplumu bu konuda bilinçlendirmek amacıyla reklam kampanyaları düzenleyen birlik, geçtiğimiz yıl reklamlarında sevilen çizgi karakterleri oynatmıştı. Bugs Bunny, Tweety, Road Runner, Koyote, Foghorn Leghorn’un oynadığı reklamlarda ’Sadece Çizgi Film Kahramanlarının Sigortaya İhtiyacı Yoktur’ sloganı kullanılmıştı. 

Birlik, bu yılki kampanyasında da telif hakları Warner Bros?a ait diğer kahramanları kullanacak. Tom ve Jerry, Tazmanya Canavarı, Sylvester ve Daffy Duck’ın oynadığı reklam filmlerinde ’Siz çizgi film kahramanı değilsiniz. Sigortalanın... Sonra değil, Şimdi!’ sloganı kullanılıyor. 

TSRŞB Başkanı Mustafa Su, hazırlanan reklam kampanyasının eğlenceli görsellerinin yanında çarpıcı bir söyleme sahip olduğunu söyledi. Herkesin dikkatini sigorta konusuna yönlendirmede etkili olacağını inandıkları için bu çalışmalara yer verdiklerini vurgulayan Su, TNS PIAR Araştırma Şirketi?ne 12 ilde yaptırılan çalışmalarla beğeni sonuçlarının kanıtlandığını ifade etti. Reklamın algılanması, beğenilmesi, slogan ile reklam arasında bağ kurulması, mesajın doğru algılanması gibi birçok soruya cevap aranan araştırma sonuçlarının oldukça yüksek memnuniyet düzeyinde çıktığını ve bu nedenle kampanyanın bu sene devamı yönünde karar alındığını sözlerine ekledi.