Magazin
07 Kas 2012 13:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:21

"ÇİZGİ FİLM KAHRAMANINI TANIMIYOR DİYE EŞİMİ BOŞAYACAK DEĞİLİM"

Pınar Altuğ kendisinden 8 yaş küçük eşi Yağmur Atacan için çok çarpıcı ifadeler kullandı..

Pınar Altuğ önceki gün Kanaltürk’teki ‘2. Sayfa’ya konuk oldu ve çarpıcı açıklamalar yaptı:

“İlk Aşkım’ adlı dizide eşim ‘Murat’ rolündeki Oktay Kaynarca ile oğlumuzu oynayacak bir kararter aranıyordu. Görüşmeler sırasında baktım, kapının önünde bir çocuk oturuyor. Yapımcıya ‘Dışarıda bekleyen çocuk kim? Aslında bu role ne kadar uyar’ dedim. Meğer Yağmur da başka bir dizi için görüşmeye gelmiş. Ama yanlış kata çıkmış. Yanlışlıklar sonucu o gün tanıştık.”

‘Sevdiğim adamdan vaz geçmem'

Pınar Altuğ eşinden 8 yaş büyük olmasıyla ilgili de şunları söyledi: “Sevdiğim adam benden küçük diye niye vazgeçeyim? Yalnız arada bir şöyle espriler olmuyor değil; Yağmur’a ‘Eskiden Musti diye çizgi film vardı, hatırlıyor musun?’ diyorum. ‘Hayır’ diyor. ‘Musti benim zamanımdaydı, sen küçüksün’ diye takılıyorum. Kimse kusura bakmasın, Musti’yi hatırlamıyor diye yuvamı bozamayacağım.”

YAĞMUR NE İŞ YAPIYOR?

Pınar Altuğ, eşinin ne iş yaptığı sorusunu ise şöyle yanıt verdi:

"Birçok kişi Yağmur ile evlenirken evlilik sözleşmesi yaptığımı iddia etti. Bunu asla yapacak insan değilim. Hesaplarımız da ortak. Eğer hesap ortak değilse araya başka hesaplar girer ki bu da evliliğin sonunu getirir. Yağmur'un 'Doktorlar' dizisinden sonra iş yapmadığını düşünen de yanılıyor. Çünkü 'H2O' diye şirket açtı. Hızlı botlar satıyor."