Çıplak fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncuyu ağlatan yorum

Hacker'ların tehdit etmesi sonucu çıplak fotoğraflarını yayınlayan ABD'li oyuncu Bella Thorne, kendisine tepki gösteren usta oyuncu Whoopi Goldberg'ın sözleri karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Çıplak fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncuyu ağlatan yorum - Sayfa 1

21 yaşındaki ABD'li oyuncu ve yazar Bella Thorne, geçtiğimiz günlerde hacker'ların kendisini, çıplak fotoğraflarını sızdırmakla tehdit ettiğini duyurmuştu.

114
Çıplak fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncuyu ağlatan yorum - Sayfa 2

Sıra dışı yaşam tarzıyla sık sık magazin gündemini meşgul eden Thorne, hacker'ların bu tehditlerinden korkmadığını belirterek Twitter hesabından çıplak fotoğraflarını bizzat kendi paylaştı.

214
Çıplak fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncuyu ağlatan yorum - Sayfa 3

Thorne'un bu paylaşımı sosyal medyada olay olurken, genç oyuncunun çıplak fotoğraflarının altına düştüğü not da çok konuşuldu. Oldukça cesur pozlar veren genç yıldız, "Benim üzerimde hiçbir gücünüz yok. Sizden korkmuyorum. Bu olanları bir sonraki kitabımda yazacağım" diyerek kendisini tehdit eden bilgisayar korsanlarına mesaj gönderdi.

314
Çıplak fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncuyu ağlatan yorum - Sayfa 4

Thorne'un bu paylaşımına ilk tepki usta oyuncu Whoopi Goldberg'den geldi. 63 yaşındaki ABD'li oyuncu, katıldığı bir televizyon programında Bella Thorne'un bu paylaşımı için, ''Ünlüyseniz kaç yaşında olduğunuz umrumda değil. Çıplak fotoğraflarınızı çekmeyin. Bir kez o fotoğrafları çektiğinizde bulut sistemine kaydoluyor ve onu elde etmek isteyen hacker'lar için uygun hale geliyor. 2019 yılında hala bunu bilmiyorsanız üzgünüm.'' yorumunu yaptı.

414