Çıplak fotoğrafları yayılan senatör istifa etti!

Demokrat Parti'nin yükselen yıldızlarından sayılan 32 yaşındaki kadın vekil Katie Hill, olaylı boşanma sürecinde eski eşi tarafından basına sızdırıldığı sanılan tartışmalı fotoğraflar ve ilişki iddiaları sonrası Kongre üyeliğini bıraktı.

Çıplak fotoğrafları yayılan senatör istifa etti! - Sayfa 1

ABD'de bir kadın yardımcısıyla öpüşürken, bong içerken, bikini bölgesinde Nazi dövmesi gözüken fotoğrafları basına sızdırılan Demokrat Parti vekili Katie Hill, kampanyasının kadın çalışanıyla 'uygunsuz cinsel ilişkiye' girdiği için özür dilemesi sonrası Temsilciler Meclisi üyeliğini bırakacağını açıkladı.

16
Çıplak fotoğrafları yayılan senatör istifa etti! - Sayfa 2

Çıplak halde koltuğa oturmuşken bir kadın çalışanının saçlarını tararken fotoğrafı da sızan Katie Hill, hem seçim kampanyası sürecinde hem de seçildiği görevde çalışanlarıyla cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyordu.

Demokrat Parti'nin yükselen yıldızlarından sayılan 32 yaşındaki Hill, 1 Kasım'da istifa edeceğini duyurduğu açıklamasında, meclisten 'kalbi kırık' şekilde ayrıldığını dile getirdi.

26
Çıplak fotoğrafları yayılan senatör istifa etti! - Sayfa 3

'Ülkemiz için en iyisi'

Kadın vekil, "Bu, hayatta yapmak zorunda kaldığım en zor şey, ama seçmenlerim, toplumum ve ülkemiz için en iyisinin bu olduğuna inanıyorum" dedi.

Temsilciler Meclisi Etik Komisyonu'nun hakkında soruşturma açtığı Demokrat Parti'nin Kaliforniya eyaleti vekili, Politico haber sitesine yaptığı açıklamada, bir erkek çalışanıyla uygunsuz cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanlarken, seçmenlerine hitaben kaleme aldığı mektupta, 2018'de seçim kampanyasının bir kadın çalışanıyla uygunsuz ilişkiye girdiğini kabul edip özür diledi.

36
Çıplak fotoğrafları yayılan senatör istifa etti! - Sayfa 4

'Evliliğimin çalkantılı son dönemde'

Kadın vekil, bunu kendisine kötü muamele ettiği için boşandığı eski kocasıyla evliliğinin çalkantılı son dönemine denk geldiği izahatını getirdi.

46