Cinselliğe en çok düşkün 5 burç belli oldu!

Burçların artık neredeyse tüm özelliklerini biliyoruz peki ya cinsel hayatlarını? Burçlar en az günlük ve iş hayatlarında duygular ve davranışlarda etkili olduğu kadar cinsellik konusunda da etkilidir. Cinselliğe en düşkün burçlar hangileri? İşte cinselliği en çok olan burçlar sıralaması...

Cinselliğe en çok düşkün 5 burç belli oldu! - Sayfa 1

Kimi insanlar cinsel yönden daha isteklidir. Pek çok farklı unsurun yanı sıra astroloji de cinsel kişiliğinizi şekillendirebilir ve cinsel dürtülerinizi etkileyebilir. İşte cinselliğe en düşkün burçlar...

111
Cinselliğe en çok düşkün 5 burç belli oldu! - Sayfa 2

AKREP (23 EKİM-21 KASIM)

Akrepler, cinsellik konusundaki yoğun iştahlarıyla ünlüdürler. Ama hayır, yine de herhangi biriyle seks yapmak isteyecek kadar değil; duygusal bağları olan kişilerle isterler.

211
Cinselliğe en çok düşkün 5 burç belli oldu! - Sayfa 3

Bu tek gecelik ilişkiye karşı oldukları anlamına da gelmiyor ama… Sadece yakınlarında olan kişiye güvenebilmekten hoşlanıyorlar.

311
Cinselliğe en çok düşkün 5 burç belli oldu! - Sayfa 4

KOÇ (21 MART- 19 NİSAN)

Cinselliğe düşkün burçlar arasında koçlar da var. Koçlar, zodyağın cinsel akrobatları gibidirler. Libidoları oldukça yüksektir. Genellikle zaten etkileyicidirler ve yatak odasında biraz daha şehvetli olurlar.

411