Sağlık
15 Kas 2022 19:41 Son Güncelleme: 15 Kas 2022 20:42

Cinsel ilişki ile ilgili flaş tavsiye! Böyle çok daha faydalı oluyor

Uzmanlar bir süredir cinsellikle ilgili araştırmalarına hız verdi. Cinsel ilişkinin günlük hayatın bir parçası olması gerektiğini söyleyen uzmanlar, cinselliğin ihmal edilmemesi gerektiğini belirtiyor. Bu yüzden rutinlerin arasına ne zaman Cinsel ilişki yapılır sorusunun cevabı da yer almalı. Başta stres yönetimi olmak üzere çiftler arası ilişkinin güçlü kalması da planlı bir Cinsel ilişki hayatından geçiyor.

Günlük hayatın koşturması ve verdiği yorgunluk cinsel ilişkinin geri planda kalmasına neden olabiliyor. Ancak, cinsel ilişkinin ihmal edilmemesi gerekiyor. Uzmanlar da bu yüzden planlı bir cinsel hayatının çok iyi olabileceğini tavsiye ediyor.

PLANLI CİNSEL İLİŞKİNİN FAYDALARI

Cinsel ilişkinin her şeyi olmasa da önemli bir parçasıdır. İki kişinin yaşadığı fiziksel ve duygusal yoğunluğun yakın temasla pekişmesine yardımcı olur. Cinsel ilişki, ilişkinin bağını güçlendirebilir. Çiftleri bir arada tutan yapıştırıcı gibidir. Planlı bir cinsel ilişki, iki tarafında heyecanını belli bir seviyede tutabilir.

Spontane gelişen cinsel ilişki çok heyecanlı olabilir ama cinsel ilişkiyi planlamak, ilişkiyi canlı tutabilir. verir. Giymek isteyebileceğiniz yeni iç çamaşırları veya denemek istediğiniz pozisyonlar hakkında düşünebilirsiniz, önceden tam olarak hazırlanıp sahneyi ayarlayın, vb. Fiziksel yakınlığın yanı sıra cinsel ilişki, birlikte vakit geçirmenin bir parçası olarak görebilirsiniz. Bu sayede ilişkiniz ve kendiniz hakkında daha çok konuşabilir. Varsa pürüzleri giderebilirsiniz.

LİBİDONUN ARTMASINA YARDIMCI OLUR

Cinsel ilişki, daha fazla cinsel ilişki getirir. Cinsel hayata beklenmedik şekilde ara verildiğinde zamanla her şeyde olduğu gibi paslanmaya başlar. Sevişmenin verdiği duyguları ve yaşattığı fiziksel rahatlığı unutmaya başlıyorsunuz. Yine de bir kez hatırlatıldığında, doyumsuz olunabilir ve artırılmış bir libido ile, spontan cinsel ilişki yapma olasılığınız daha yüksektir.

ETİKETLER
#cinsel ilişki