Cinsel ilişki için günün en uygun saati ne zaman? Bilim insanlarından tavsiye

Her çift aşklarını doyasıya yaşamak için günün farklı saatini tercih edebilir, fakat bilimin her zamanki gibi söyleyecekleri var.

Cinsel ilişki için günün en uygun saati ne zaman? Bilim insanlarından tavsiye - Sayfa 1

Her çift aşklarını doyasıya yaşamak için günün farklı saatini tercih edebilir, fakat bilimin her zamanki gibi söyleyecekleri var: Araştırmalar, heteroseksüel cinsel birliktelik için en uygun zaman diliminin öğleden sonra 3 olduğunu gösteriyor.

18
Cinsel ilişki için günün en uygun saati ne zaman? Bilim insanlarından tavsiye - Sayfa 2

Men’s Health’te yer alan bir yazıda Hormon Uzmanı Alisa Vitti, yaptığı araştırma sonucunda kadın ve erkek bedeninin birbirine en senkronize olduğu saatin öğleden sonra 3 olduğunu belirtiyor.

28
Cinsel ilişki için günün en uygun saati ne zaman? Bilim insanlarından tavsiye - Sayfa 3

Erkeklerde cinsel isteği artıran testosteron seviyesi, sabahın erken saatlerinde en yüksek seviyeleri görürken, kadınlarda bu durum geçerli değil. Erkekler, öğlen saatlerine doğru testosteron seviyelerinde düşüş yaşarken, östrojen seviyelerindeki artış kadınları duygusal olarak daha iyi anlamalarını ve kadınların ihtiyaçlarına daha duyarlı bir şekilde cevap vermelerini sağlıyor.

38
Cinsel ilişki için günün en uygun saati ne zaman? Bilim insanlarından tavsiye - Sayfa 4

Uplifers.com'da yer alan habere göre; Kadınlar ise öğlen saatlerinde kortizol seviyelerinde yükselme yaşadıklarından kendilerini daha enerjik ve uyarılmış hissediyorlar. 

48