Cinsel gücü ve testosteron seviyesini zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi gösteren besinler…

Erkeklerde testosteron seviyesini yükseltiyor, afrodizyak etkisi sayesinde cinsel gücü artırıyor. Enerji veriyor, dayanıklılık sağlıyor. Vücudun yağ yağmasına da yardım ediyor. Kolesterolü dengede tutuyor. Tam bir B ve C vitamini deposu. Kadınlarda libidoyu, erkeklerde ise hormonal aktivite seviyesini yükseltiyor, cinsel hazzı artırıyor. Endorfin salgılanmasını tetikliyor, kalp atışını hızlandırıyor. Antioksidan özelliği var, B ve C vitamini zengini. İşte cinsel hayatı canlandıracak o besinler…

Cinsel gücü ve testosteron seviyesini zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi gösteren besinler… - Sayfa 1

Afrodizyak bakımından zengin yiyecekler, cinsel dürtülerin artmasına yardımcı oluyor. Peki neler cinsel hayatı etkiliyor? Hazzı artırmak için ne yemeli?

Afrodizyak etkilere sahip yiyecekler aslında günlük hayatta sıkça tüketiliyor. Her gün tüketilen bu yiyecekleri duyduğunuzda çok şaşıracaksınız! İşte cinsel hayatı olumlu anlamda etkileyen o besinler…

121
Cinsel gücü ve testosteron seviyesini zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi gösteren besinler… - Sayfa 2

BADEM

Çinko bakımından çok zengin olan badem testosteron seviyesinin yükselmesine ve cinselliğin kalitesinin artırılmasına yardımcıdır.

221
Cinsel gücü ve testosteron seviyesini zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi gösteren besinler… - Sayfa 3

KUŞKONMAZ

B vitamini açısından oldukça zengin olan kuşkonmaz, vücutta uykuyu ve orgazmı kontrol eden histamin salınımını artırır.

321
Cinsel gücü ve testosteron seviyesini zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi gösteren besinler… - Sayfa 4

AVOKADO

Etken maddesi B vitamini olan avokado erkeklerin hormonal aktivite seviyesini yükseltirken, enerji ve dayanıklılığı da arttırır.

421