"Cinlerime söyledim Müge Anlı program yapamayacak"

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde kendisini Mehdi olarak tanıtan ve Enes Uçkan ile Cemal Güngör'ü kandıran Nur Ahmet Pehlivan olayı işleniyor. Silivri'de yaşanan olayda iki arkadaşı define kazmaya ikna eden din istismarcısı, 'Ben Mehdiyim, Cinlerimi saldım ve alanı taradılar, burada 100 ton altın var. Allah bana Hz. Muhammed'in eşyalarını gönderdi.' gibi söylemlerde bulunuyor. Müge Anlı Nur Ahmet Pehlivan'ın izini sürerken, define avcılarını arama çalışmaları da sürüyor.

"Cinlerime söyledim Müge Anlı program yapamayacak" - Sayfa 1

ATV'de yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

19
"Cinlerime söyledim Müge Anlı program yapamayacak" - Sayfa 2

İstanbul Silivri'de yaşanan olayda, Enes Uçkan ve Cemal Güngör isimli iki arkadaş, Nur Ahmet Pehlivan'ın yalanlarına inanarak, yanlarına aldıkları iki arkadaşlarıyla birlikte Rum Mezarlığı altında define aramaya başladı.

29
"Cinlerime söyledim Müge Anlı program yapamayacak" - Sayfa 3

Müge Anlı'da ortaya çıkan gerçeklere göre, 3 yıl boyunca 120 metre 'S' şeklinde tünel kazan define avcılarından bir daha haber alınamadı. Ancak olay bununla da kalmadı...

39
"Cinlerime söyledim Müge Anlı program yapamayacak" - Sayfa 4

"BEN MEHDİYİM"

Tüm çevre halkı kandıran ve "Ben Mehdiyim. Artık sır perdesi kalkacak. Kıyamet günü geliyor, bana inanın, bana destek olun ve sizlere cennetteki yerinizi garanti edeyim." diyen din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın kandırdığı insanlar bir bir programa konuk olurken, anlattıkları kan dondurdu.

49