Ciner Medya'nın ünlü ekran yüzlerinden flaş karar! Boşanma haberi ile gündem olmuşlardı…

Yaklaşık 8 ay önce hayatlarını birleştiren Ciner Medya Grubu'nun iki başarılı ekran yüzü Mehmet Akif Ersoy ile Pınar Erbaş ayrılma kararı vermiş ve bu durum medya dünyasında bomba etkisine neden olmuştu. Boşanma hazırlığındaki çiftten yeni karar geldi.

Ciner Medya'nın ünlü ekran yüzlerinden flaş karar! Boşanma haberi ile gündem olmuşlardı… - Sayfa 1

Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy, İstanbul’da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah töreninde hayatlarını birleştirmişti.

126
Ciner Medya'nın ünlü ekran yüzlerinden flaş karar! Boşanma haberi ile gündem olmuşlardı… - Sayfa 2

Çiftin şahitliklerini Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ile Pınar Erbaş'ın çocukluk arkadaşı Bahriye Betül Özdemir yapmıştı.

226
Ciner Medya'nın ünlü ekran yüzlerinden flaş karar! Boşanma haberi ile gündem olmuşlardı… - Sayfa 3

Nikah törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün önceki Başkanı Aziz Yıldırım törende sahneye çıkarak çifte mutluluklar dilemiş, nikahta konuşma yapan Çelik ise evlilik cüzdanını Pınar Erbaş'a teslim etmişti.

326
Ciner Medya'nın ünlü ekran yüzlerinden flaş karar! Boşanma haberi ile gündem olmuşlardı… - Sayfa 4

2022 yılının 14 Ağustos'unda evlenen çiftten geçtiğimiz ay üzücü haber gelmiş ve Medyaradar'ın duyurduğu o karar medya dünyasında bomba etkisine neden olmuştu.

426