Polemik & Kulis
09 Haz 2023 19:36 Son Güncelleme: 09 Haz 2023 20:35

Ciner Medya Grubu’nda yaprak dökümü! Bu kez ayrılık haberi Show Haber’den geldi

Ciner Medya Grubu'nda yaprak dökümü devam ediyor. Habertürk'te Kürşad Oğuz, Kübra Par ve Serap Belet ile yolların ayrılmasının ardından bir ayrılık haberi de Show TV'den geldi.

Ciner Medya Grubu'ndan ayrılık haberleri peşpeşe geliyor. Habertürk TV Programları Koordinatörü Kürşad Oğuz, ekran yüzleri Kübra Par ve Serap Belet ile yolların ayrılmasının ardından bir ayrılık haberi de Ciner Medya Grubu’nun bir diğer kanalı olan Show TV’den geldi. 

2018-2023 yılları arasında Habertürk TV Yayın Koordinatörü ve Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı, son 3 aydır da Show TV Haber Koordinatörü olarak görev yapan Murat Yalnız ile Ciner Medya yolları ayırma kararı aldı.

Murat Yalnız mesai arkadaşlarına bu mesajla veda etti:

"Herkese selam, vedalaşma vakti. Kiminizle uzun yıllar birlikte çalıştık, kiminizle mesaimiz kısa sürdü. 2004 yılında Ciner Medya’nın kapısından içeri girdim. 19 senem bu çatı altında geçti. Dergilerden gazetesine, televizyonlarına kadar Ciner Medya’nın her kurumunda, muhabir, editör, yazı işleri-haber müdürü, haber-yayın koordinatörü olarak her kademede görev yaptım. En çok mesaim de Habertürk Gazetesi ve Habertürk TV’de geçti. Meslek hayatım boyunca hiçbir siyasi yapıya, hiçbir güce sırtımı dayamadım. Sadece mesleğime güvendim, gazetecilik yapmaya çabaladım. Adaletli olmayı, vicdanımdan ve meslek ahlakımdan sapmamayı şiar edindim. Gereğini yapacak gücüm olmadığında bile, doğru bildiğimi dile getirmekten şaşmadım. Tüm bu süreçte, bana destek verenlere ve güvenenlere minnettarım. Yol arkadaşlığınız için teşekkür ediyorum. Şartların bizi getirdiği noktada, yollarımız ayrılıyor. Uzun bir yolculuktu, güzel insanlar tanıdım, güzel zamanlarımız oldu, iyi işler yaptık. Sonsuz teşekkürler… Mesleğin heyecanı içinde birbirimizi kırdığımız zamanlar da oldu. Üzdüğüm olduysa mesleğin heyecanı içinde olmuştur, affola, hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun… Kalın sağlıcakla…

MURAT YALNIZ KİMDİR?

Gazeteciliğe 1999 yılında başladı. Aktüel Dergisi’nde muhabirlik-editörlük, Newsweek Türkiye Dergisi’nde ve Habertürk Gazetesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü yaptı. 2018-2023 yılları arasında Habertürk TV Yayın Koordinatörü ve Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak görev yaptı. Son 3 aydır da Show TV Haber Koordinatörüydü.