Polemik & Kulis
01 Haz 2023 17:46 Son Güncelleme: 01 Haz 2023 17:48

Ciner Medya Grubu’nda deprem! Hangi üst düzey ismin görevine son verildi?

Ciner Medya Grubu’nda üst düzey bir ayrılık gerçekleşti.

Bünyesinde Show TV, Show Türk, Show Max, Haberturk.com, Habertürk Radyo, Habertürk TV, Habertürk ve Bloomberg HT bulunan Ciner Medya Grubu’nda üst düzey bir ayrılık yaşandı.

Medyaradar'ın özel haberine göre; Ciner Medya Grubu Ankara Temsilciliği görevini yürüten Sibel Demirci Erdem’in görevine son verildi.

Sibel Demirci Erdem, Aralık 2021'de İHA muhabirine attığı tokat görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Ciner Medya Grubu Ankara Temsilciliği görevine istifa eden Muharrem Sarıkaya'nın yerine atanmıştı.

Sibel Demirci Erdem kimdir?

Sibel Demirci Erdem, gazetecilik kariyerine 1997 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olarak başladı. Başarılı bir gazeteci olan Erdem, kariyeri boyunca çeşitli medya kuruluşlarında görev yaptı.

2011 yılında Al Jazeera Türk'te muhabirlik görevini üstlenen Erdem, 2015 yılında Ciner Yayın Holding bünyesindeki Habertürk TV'ye katıldı ve muhabir olarak çalışmaya başladı. Daha sonra aynı medya grubuna bağlı Show TV'nin Ankara Temsilciliği görevine getirildi.

Ciner Medya Grubu Ankara Temsilciliği görevinden istifa eden Muharrem Sarıkaya'nın yerine, Habertürk TV ve Show TV'nin Ankara Temsilciliği görevini yürüten Sibel Demirci Erdem atanmıştı.