Televizyon
17 Nis 2021 09:22 Son Güncelleme: 17 Nis 2021 15:36

Ciner Medya Grubu’nda 10. yıl heyecanı! İstikrar ve tesadüfi olmayan başarı!

Ciner Medya Grubu içerisinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde 10.yılını kutlayan HT Kulüp TV programı ve HT kulup.com, iş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatına dair yaptığı özel haberler ve yayıncılığı ile Türk medyasında rakipsiz bir çizgi yakalamış durumda.

Reşat Balcıoğlu yönetiminde Ciner Medya Grubu’nda Show TV magazin programları, (Cumartesi ve Pazar Sürprizi) Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan HT Kulüp TV programı, Ece Saruhan’ın sunumu ile ekrana gelen HT Life programı ile, HT kulup.com ve habertürk.com internet portallarının da magazin haberlerini yapan ekip birçok başarılı işlere imza atıyor.

Türkiye’de dergiciliğin sona ermesi ile birlikte dijital yayıncılıkta 10 yılı aşkın süredir lider olan HT kulup.com, sosyete haberciliğinin yanı sıra iş ve cemiyet dünyasının nabzını da elinde tutuyor.

Yaptığı bazı özel haberlerin başında Cem Uzan-Derin Mermerci aşkını Paris’te görüntüleyerek bir ilke imza atmışlardı. Yine özel haberler içerisinde Kate Moos’un, Fethiye’deki detoks tatilini aynı ekip görüntülemiş fotoğraflar dünya basının da yer almıştı.

 15 yıldır Ciner Medya Grubu’nda Show TV, Bloomberg HT ve gurubun diğer yayınlarında magazin müdürlüğü görevini üstlenen Reşat Balcıoğlu ve ekibi yaptıkları TV programları, özel haber ve röpörtajları ile gündem oluşturmaya devam ediyorlar.