Medya
05 Şub 2022 15:49 Son Güncelleme: 05 Şub 2022 16:08

Ciner Medya Grubu’na flaş transfer! ABD temsilcisi kim oldu?

Ciner Medya Grubu’ndan flaş transfer haberi geldi. Deneyimli isim, grubun ABD’deki gözü olacak.

Ciner Medya Grubu’ndan transfer haberi geldi. Dış politika uzmanı Ali Çınar, grubun ABD’deki gözü olacak. MedyaRadar’ın özel haberine göre ülkenin nabzını yerinde tutacak Çınar, geçmişi uzun yıllara dayanan ilişkilerdeki kritik gelişmeleri de perde arkasıyla duyuracak.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ali Çınar, haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. “Ciner Medya Grubunun ABD Temsilcisi olarak göreve başladım” diyen Çınar devamında şu ifadeleri kullandı: “Habertürk ve Bloomberg HT için sahadan objektif farklı analizlerle çalışmalarıma devam edeceğim. İletişim doktoramın başlaması ve yeni görevim ile medyada en iyi şekilde sizlere bilgi aktaracağıma inanıyorum.”

ALİ ÇINAR KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi 1999 mezunu olan Ali Çınar, New Haven Üniversitesi’nde MBA masterını tamamlamıştır. MBA masterı süresi boyunca aynı zamanda İletişim Bölümü ve Mesleki Etik Merkezi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapmıştır. Üniversitede iki sene Uluslararası Öğrenciler Birliği Başkanı olarak çalışarak “Uluslararası Olağanüstü En Başarılı Öğrenci” ödülüne layık görülmüştür.

Çınar 2004, 2005 ve 2006 yıllarında Harvard İşletme Okulu, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) ve New York Üniversitesi’nde işletme ile ilgili çeşitli sertifika programlarını başarıyla tamamlamıştır.

ABD merkezli Türk of America ve Turkish Journal 2005 yılından beri yazar olarak katkıda bulunan Ali Çınar, CNN’de canlı yayınlara da katılıyordu. Çınar, artık  Ciner Medya Grubu’nun (Habertürk TV, Bloomberg HT, Show TV) ABD temsilcisi olarak görev alacak.