Gündem
01 Oca 2011 11:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

CİNER MEDYA GRUBU EĞLENCE KANALI AÇACAK! FATİH ALTAYLI YOL HARİTASINI ANLATTI!

Bloomberg HT'de Gülin Yıldırımkaya'nın sorularını yanıtlayan Fatih Altaylı,Ciner Medya Grubu'nun 2011 planlarına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gazete Habertürk’ün yayın yönetmenliğini yürüten Fatih Altaylı, Ciner Medya Grubu’nun yol haritasını anlattığı programda iddialı çıkışlarıyla dikkat çekti. Türkiye’nin en büyük medya grubu olmak hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Altaylı yeni bir TV kanalı müjdesi de verdi.

Hedeflerine ulaşmak için mutlaka bir ’entertainment’ yani eğlence kanalına sahip olmaları gerektiğini söyleyen Altaylı bunu mutlaka yapacaklarını söyledi. Ciner Grubu daha önce bu amaçla Kanal 1’i satın almış ancak sonrasında bu kanalı Bloomberg HT adıyla ekonomi eksenli tematik bir kanala çevirmişti. Altaylı, 2008’deki kriz nedeniyle bu projenin ertelendiğini ve daha gerçekçi bir planlama yapıldığını söyledi.

’Ya bir kanalı satın alarak ya da küçük bir kanalı alıp büyüterek mutlaka bir eğlence kanalını gruba katmamız gerek’ diyen Altaylı net bir tarih vermese de 2011’i işaret etti. ’Hemen yarın olacak diye bir şey yok ancak mutlaka olacak’ diyen Altaylı eninde sonunda Türkiye’nin en büyük medya grubu olacaklarını iddia etti.