Gündem
08 Şub 2011 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:01

CİNER GRUBU'NDA İŞİNE SON VERİLENLERDEN MEKTUP! ''BİZİM İÇİMİZ KAN AĞLASIN CİNER YENİ UÇAK YALI ALSIN!'' (MEDYARADAR- ÖZEL)

Ciner Dergi Grubu'nda işine son verilenler, "Kış günü sokağa atıldık hırsız mı olalım" diye isyan etti..

Ciner Dergi Grubu’nda işine son verilenler, yaşadıkları sıkıntıları Medyaradar’a mektup yazarak kamuoyu ile paylaşmak istedi..

İşte her satırı isyan dolu ve bir o kadar düşündürücü olan mektup:

"Kapanan dergi çalışanlarından biri olarak mağduriyetimiz malesef devam ediyor.

Bir aydır tazminatlarımız verilecek diye oyalanıyoruz. En son maaşlarla beraber verileceği söylenmişti. Bugün 100’lerce kişi insan kaynaklarını aradı ve tazminatlarla ilgili herhangi bir bilgi yok. En son ortalarda dolasan söylem Ciner’in yaptığı tasviyeyi bu durum için kullanacağıydı. Finans müdürü Fercan Bey’in yurtdışından yeni geldiği ve bugün bu işlerle uğraşamam dediğiydi.

Bu kadar insan mağdur edildi, ve herkesin söyledi bir insan bir kere öldürülür. Biz kredi borcu, kirası olan insanlarız.. Onların bizim derdimizden anlaması için ne yapmalıyız?

Bir çok insan avukat arayışına girdi bile, Sevgili medya patronu Turgay Ciner yeni bir uçak yeni bir yalı daha ala dursun, bu kadar kişi ailesini geçindirebilmek için ne yapsın hırsız mı olsun?"

MEDYARADAR- ÖZEL

NOT: Ciner Medya Grubu'nda tazminatlarını sadece dergi çalışanlarının değil son tenkisatta işinden olan diğer çalışanların da alamadıkları Medyaradar'a gelen bilgiler arasında...