Televizyon
28 Eki 2010 18:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

CİNE5'TE 1 KASIM'DAN İTİBAREN HANGİ YENİ YAPIMLAR İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK?

Cine5 1 Kasım Pazartesi günü itibarıyle iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine başlıyor

Yeni yayın dönemi hazırlıklarını bitiren Cine5 1 Kasım Pazartesi günü hafta içi her gün ana haber öncesi ve sonrası yayınlayacağı “Kadınları anlama kılavuzu” isimli mini dizisini yayına koyacak. 

Birbiriyle dost 3 farklı kadının hayattan beklentilerini mizahi bir dille  anlatan dizinin   en önemli özelliği hiç erkek karakter içermemesi… Seyirci sadece kadınları görecek bu ‘sit-com’da. Dizi  eş, sevgili, oğul, kayınvalide, anne, baba, kardeş, iş arkadaşı, patron yani bir insanın çevresinde olabilecek herkesi, senaryo ve oyunculuk gücüyle mevcut üç karakter üzerinden tanıtacak.

“Pınar’ın Kelebek Etkisi” programı  Cumartesi geceleri ekrana gelecek.

Pınar Parlak’ın sunacağı programda müzik, sohbet, renkli konuklar, skeçler yer alıyor. 

Soner Olgun İyi Bayramlar da Cine5’in bir diğer müzik- eğlence programı. Canlı performansın sergileneceği programda türküden caz’a, pop’tan rock’a  her türlü müzik ve konuk ekranlarda olacak.

Sanatçı Serap Yenici’nin sunacağı “Yıldızlar Gece Parlar” programı ünlü konuklarıyla adından söz ettirecek .

Selahattin Yusuf’un hazırlayıp sunacağı “Sıfır Noktası” Türkiye gündemine yepyeni bir bakış getirecek. Tecrübeli Gazeteci Canan Barlas’ın sunacağı “Canan Barlas’la Bire Bir” programı da Cine5’in iddialı tartışma programlarından. 

Hafta içi ve hafta sonu yayınlanacak “Uzman gözüyle” “Önce sağlık” ve “Can sağlığı” programları da sağlık alanında uzman kişileri ekrana getirecek.

Turizmdeki gelişmeler ise “Aşkın Koç ile Turizm Arenası” programıyla takip edilecek.

Nurçak Bey ve Murat Emir Eren’in vizyona giren sinema  filmlerini tanıtan programı “Cine Sinema”  sinemaseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Yüz ve beden dilini kullanma yeteneği ile dünyadaki önemli birkaç isimden biri olan Riccon İlhan Doğan’ın eşliğinde ve Süleyman Burak’ın sunuculuğunda ekrana gelecek olan “Riccon’la Beden Dili” programında ünlülerin beden dili analiz edilecek.

Bahar Akça ve Atılay Yılmaz’ın sunacağı “Aktüel TV” ekranların en komik, en sansasyonel görüntülerini yorumlayacak. Haftanın magazin olaylarının derlendiği “Yakın Takip” Neslihan Maltepe’nin sunumuyla ekranlarda olacak.

İlk 100 listesinde sürekli yer bulan güçlü haberleri ile adından söz ettiren Cine5 devam eden programları 90+3, Portreler, Nurçak Bey’le Sanat Gündemi, Derin Mevzu, Dizi Magazin, Kısa Metraj, Artı Değer, Araba Takibi, Türkiye Özlemi, Filmler ve Müzikler, Akiyon Fırtınası ile de yayıncılıktaki  iddiasını sürdürüyor.