Gündem
22 Haz 2011 08:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

CİMBOMLU BİRAND'TAN BÜYÜK FENERBAHÇE İTİRAFI!

Mehmet Ali Birand, bu sezon Fenerbahçe yenilgisinden sonra ne yaptı? İşte Birand'ın Fenerbahçe itirafı...

CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Spor Masası" programında Galatasaray’ın yeni transferlerini ve gelecek sezonda neler yapabileceğini değerlendiren usta gazeteci Mehmet Ali Birand, ligi şampiyon tamamlayan Fenerbahçe’den de övgüyle bahsetti.

"FENERLİLER İÇİNE EDER"

Yeni sezonda Fatih Terim’i göreve getiren Ünal Aysal başkanlığındaki Galatasaray’ı yorumlayan Birand, "Sarı-kırmızılı takımsız bir lig olamaz. Bu Fenerbahçe’nin de, Beşiktaş’ın da işine gelmez. Varsayalım ki Ünal Aysal gitti. O zaman ne olur? O zaman Fenerbahçeliler ligin içine eder" dedi.

"KOMBİNEMİ YAKTIM"

Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Birand, bu sezon Fenerbahçe yenilgisinden sonra maçlara gitmeyi bıraktığını belirterek: "Kombinem olduğu halde bu sezon Fenerbahçe yenilgisinden sonra maçlara hiç gitmedim. Ben de bağırmak istiyorum.Ben de sevinmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUĞUN BAŞ MİMARI AZİZ YILDIRIM’DIR"

Aziz Yıldırım’ı şampiyonluğun baş mimarı olarak gören koyu Galatasaraylı Birand, acı bir itirafta bulundu. Fenerbahçe’ye hayranlık duydğunu dile getiren Birand, "Özellikle son yıllarda Fenerbahçe, her kulvarda Galatasaray’ı geride bıraktı. Yok efendim Aziz Yıldırım, antipatikmiş. Banane antipatikliğinden önemli olan başarılarıdır. Önemli olan yaptığı tesislerdir" dedi.

(kralspor.com)